Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Higen

1. 12. 2010 17:59
Klasa vs Klasik :-)

Zdravim pane ministre,

Vasi snahy podporovat ceske vyrobky a vyrobce si vazim, ovsem skutecne se stava, ze nekteri sofistikovanymi zpusoby tuto vasi snahu vyuzivaji (mozna se jedna pouze o shodu nahod). Napriklad totiz ma babicka kupovala, nez jsem ji upozornil, vyrobky oznacene jako Klasik (produkty v retezci Kaufland) s domenim, ze se jedna prave o ten vas "punc kvality". Je jasne, ze se jednalo o jeji hloupou chybu, ale myslim si, ze tady neni jedina pomylena ...

S pozdravenim

Tomáš Kupec (http://tomaskupec.blog.idnes.cz/)

0 0
možnosti
K

Kitten

1. 12. 2010 16:47
Kdo to je - ať se také nenachytám

Můžete prosím identifikovat blíže ty "údajné tvůrce" loga Klasa, nyní nebezpečné škodiče? Čas od času mé firmě výtvarníci navrhují loga produktů, tak ať nejsme příští obětí podvodníků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Ivan Fuksa (*1963) je ženatý a má dva syny. Považuje se za příbramského patriota - narodil se zde a vykonával zde funkci starosty v letech 2002 – 2006. Od roku 2007 působil jako první náměstek ministra financí, v roce 2010 byl zvolen do poslanecké sněmovny a jmenován ministrem zemědělství. Před rokem 1989 nebyl členem žádné politické strany, v roce 1992 zakládal ODS, kde zůstal doposud. Mezi hlavní koníčky, na které má stále méně času, patří maratónský běh, jachting, hory. Jeho životním krédem je – dané slovo držím!

Seznam rubrik