Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VyMeTaky,2

15. 3. 2011 22:28
Vážený pane,

Lidi vašeho ražení jsou nejhorší neštěstí lidstva. Zkuste pochopit, že existují lidé, kteří nemají potřebu mít nad sebou zákon, aby mohli v souladu s dobrými mravy prodávat.

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

16. 3. 2011 2:32
Re: Vážený pane,

Také existují lidé,kteří vám prodají "něco"naprosto bez dobrých mravů.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

15. 3. 2011 17:35
Ke všem těmto hlediskům je třeba přizpůsobit i legislativu

Nesmysl. Všem těmto hlediskům je třeba legislativu zredukovat. Tedy uvolnit svazující zákony. Nač někomu stanovovat zákony, že jeho chovaná srna musí být nutně sudokopytník, proč musí mít na p...li pírko a vepředu slechy a mordu, či jak se tomu říká. Stačí deklarovat zákon: pěstujte si, co chcete, ať to vypadá a chutná podle Vaší nejlepší vůle, abyste to prodali. A takovýto zákon je přirozený, tedy zbytečný. Takže zrušte zákony o povinnosti číslovat kozy a vykazovat jejich dojivost a podobné obludnosti. Nepište zákon žádný, protože není potřeba. To je povinnost zákonodárné moci. Nepokoušejte je neustále lidi dělat něco co nechtějí.

A pokud by Vás napadl vyšilující termín "ochrana spotřebitele", pak zapomeňte. Jen jedenkrát výrobce prodá zmetek. Pak už nejsou zájemci.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

15. 3. 2011 17:35
Re: Ke všem těmto hlediskům je třeba přizpůsobit i legislativu

A pokud byste chtěl nadále řídit chod potravinářského obchodu, pak Vám nabídnu téma: zakažte supermarketům prodávat taková svinstva, jako jsou rohlíky s převahou Éček nad moukou, zakažte jim trávit tento lid zeleninou z Portugalska, Španělska, či Argentiny nasáklou chemikáliemi, zakažte uzeniny vyrobené nikoliv z masa, ale ze sójové mouky. Pokud už potřebujete něco zakazovat.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

15. 3. 2011 16:55
Hloupý a nebezpečný přístup.

Zbytečné zákony je nutno rušit bez náhrady. Zákony se nemají přizpůsobovat. Přístup autora:

"Ke všem těmto hlediskům je třeba přizpůsobit i legislativu." je špatný.

Pokud vidím příspěvky typu: "tato oblast zatím není ošetřena legislativou" nechápu, jak někdo může požadovat regulaci státem.

Stát se má starat o ochranu soukromého majetku, vnitřní a vnější bezpečnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Ivan Fuksa (*1963) je ženatý a má dva syny. Považuje se za příbramského patriota - narodil se zde a vykonával zde funkci starosty v letech 2002 – 2006. Od roku 2007 působil jako první náměstek ministra financí, v roce 2010 byl zvolen do poslanecké sněmovny a jmenován ministrem zemědělství. Před rokem 1989 nebyl členem žádné politické strany, v roce 1992 zakládal ODS, kde zůstal doposud. Mezi hlavní koníčky, na které má stále méně času, patří maratónský běh, jachting, hory. Jeho životním krédem je – dané slovo držím!

Seznam rubrik