Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

8. 2. 2011 19:42
Když mluví pravičák o přínosu pro stát,

myslí přínos pro sebe na úkor ostatních občanů. To je zobecněná zkušenost z posledních 20 let.

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 2. 2011 11:10
není to dobrý nápad

Ono totiž to, že "v akciové společnost by měl majoritní podíl vlastnil stát", neznamená, že zástupci státu v dozorčí radě akciovky, jí budou řídit ve prospěch státu či dokonce občanů.Má třeba někdo dojem, že touto cestou jde ČEZ?

Jmenovaného managera státního podniku jde vyhodit,když povede podnik na mizinu.Ale co s najmenovanýma poslancema v té dozorčí radě, co si tam choděj akorát pro odměny a pro úplatky????

0 0
možnosti
A

ajsek1

8. 2. 2011 10:11
LESY ČR jako a.s. by bezpochyby přínosem byly,

ne však pro daňového poplatníka; kdyby politické strany, hlavně ČSSD a ODS doslova nepludrovaly LESY ČR s.p. z pozic členů dozorčí rady a správní rady a dohlížely na vrcholový managment podniku, bylo by nám hej; LESY mají totiž kromě ziskových a z podstaty věci mnoho ztrátových prací a oblastí; žádná a.s. prostě z podstaty věci nemůže dělat nic jiného, než maximalizovat svoje zisky a je to tak v pořádku; jak ji ale donutit ke ztrátovýmčinnostem ? státní lesy má Bavorsko, to je pro mne jasný důkaz, že jde o rozumnou věc;

0 0
možnosti
MM

myskamiki

8. 2. 2011 10:03
Kamo

ty se se svou partickou obloukem vyhni lesum a lidem co tam pracuji, mohli byste prijit k urazu za tu rozkradacku a niceni ;-O;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Ivan Fuksa (*1963) je ženatý a má dva syny. Považuje se za příbramského patriota - narodil se zde a vykonával zde funkci starosty v letech 2002 – 2006. Od roku 2007 působil jako první náměstek ministra financí, v roce 2010 byl zvolen do poslanecké sněmovny a jmenován ministrem zemědělství. Před rokem 1989 nebyl členem žádné politické strany, v roce 1992 zakládal ODS, kde zůstal doposud. Mezi hlavní koníčky, na které má stále méně času, patří maratónský běh, jachting, hory. Jeho životním krédem je – dané slovo držím!

Seznam rubrik