Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Saša

11. 11. 2010 11:50
Důvodem vyhlášení stavu legislativní nouze

nemůže být výsledek voleb a strach ze ztráty politické převahy.

Volby dopadly tak, jak dopadly - jejich výsledek je výrazem vůle voličů. Snaha eliminovat důsledky vůle voličů je snahou o demontáž zastupitelské demokracie.

0 0
možnosti
PH

petrph

11. 11. 2010 10:56
ono to je skutečně o tom jak posuzujete škody

V případě na jaře měly vzniknout škody navíc, že by se kvůli stávce v dopravě statisíce lidí nedostalo do práce, nedovezlo se tisíce tun zboží, atd..

V současné případě je to o tom, že stát za významnou škodu uvádí, že by měl podle dosud platných zákonů vyplácet něco příští rok občanům a jemu se vyplácet nechce.

Což je argumentace jako kdyby za Váma přišel věřitel že chce vrátit půjčku a Vy jste za "nutnou obranu" vydával že jste ho zkopal do bezvědomí...;-D

0 0
možnosti
M-PVY

madqwert - politicky vezen yDnes

11. 11. 2010 10:09
nesmysly

1. to ze byl jednou porusen zakon neznamena, ze muze byt porusen znovu ;-D

2. o jakych hospodarskych skodach mluvis? vzdyt zmenou zakona o politickych stranach se usetri 20 milionu korun za rok, proc to bylo schvaleno v legislativni nouzi? ;-D

0 0
možnosti
KA

karel60

11. 11. 2010 10:34
Re: nesmysly

1. jaký zákon byl porušen?

3. při legislativní nouzi o které autor píše, se proti ní postavil Kalousek. "My pro to určitě hlasovat nebudeme. Vyhlašovat stav legislativní nouze jen proto, že si někdo před rokem neuměl přečíst zákon a teď vydírá v řádu dnů, je pro mě nepřijatelná představa,"uvedl místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek v březnu 2010. O pět měsíců později to byl opět Kalousek, který inicioval projednávání v legislativní nouzi i když zákony byly již dávno přpraveny. A teď se musí projednat v řádu dnů. Ten člověk si nevidí ani na špičku nosu, to zřejmě ta jeho nemoc a abstinence.

0 0
možnosti