Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mladý muži, je mi líto, ale chybí mi v Tvém článku podstatná věc:

Co pro Tebe představuje pojem identita Evropy? Co je tím, bez čehož Evropa přestává být Evropou?

O tom je třeba psát, o tom je třeba se ujednotit, protože tisíce identit není žádnou identitou!

:-)

1 0
možnosti

TO, že Evropa ztrácí svoji identitu tak snadno je asi způsobenio tím, že v podstatě žádnou nemá. Hlavní náplní života značné části evropanů je bezduchá honba za mamonem (peníze jsou důležité až na prvním místě) a neomezené plundrování přírodních zdrojů(většina krajiny je zastavěna a pokryta betonem).  Za nejváženější "celebrity" se považují zbohatlíci a pár sportovců, kteří si díky dosaženým medailím na reklamách vydělali horentní sumy. Takové identity velká škoda nebude a není divu, že se jí nikdo nijak křečovitě nedrží. Chyba je, že tato pochybná identita bude nejspíš nahrazena něčím ještě daleko horším.

3 1
možnosti

Souhlasím, pokud je naší identitou pivo, Jágr, švejkovství a podle Klause peníze, jejiž půvud nesmrdí a zlatí komunisti k tomu, tak skončíme v ř.ti tak jako tak.

1 0
možnosti

Kéž my Východoevropané bychom ztratili svoji identitu. Zatímco ta západoevropská ji má založenou na křestanských základech a humanismu, tak ta naše identita je postkomunistická. Jsme snad jediným státem v bývalé vých. Evropě, kde mají komunisté tolik hlasů ve volbách. Komenský, Hus nebo Masaryk věřili v dobro, lásku a víru. Odkazujeme se na ně a přitom jejich hodnoty jsou nám obyčejným brakem. Náš národ ničí svým myšlením a postoji k evropským problémům to, nač ukazujete.

4 9
možnosti

Jasně, proto Němci vyvolali dvě světové války. Jasně, proto Britové a Francouzi kolonizovali celý svět. Pane Paráku, vy jste padl z jahody na znak. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tihle uprchlíci neutíkají před válkou,To by zůstali hned v první pro ně bezpečné zemi aby se po skončení bojů mohli vrátit domů,Jsou to většinou ekonomičtí uprchlíci,protože chtějí do států kde se vyplácejí nejvyšší sociální dávky a už se rozhodně nebudou chtít vrátit,

9 1
možnosti

A86d84a47m 60S95t70a49v13a

7. 9. 2015 20:27

".....kde se vyplácejí ..."Pravda je, že ti migranti se tím netají, bezostyšně to křičí o sto šest, jen představitelé EU tomu vůbec nevěnují pozornost.

7 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Moje motto? Nechtěj všechno ale jen to, co nemůžeš!

Seznam rubrik