Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tolik povyku pro pozerku Adu, ktera si hraje na pani bozskou, ale porad nevypada bozsky?

2 1
možnosti
Foto

No, smrad z lidí problém je, ne že ne. Sám mám asi dost citlivý nos (velikej na to je dost), a když někdy cítím, čím vším lidi smrdí, hlavně tedy potem, o smradu z dechu z nad vámi stojícího človrdy v tramvaji ani nemluvím, tak si říkám, jak hrozný to muselo být dřív, když nebyla taková možnost higieny, jak je dnes. I přesto jsou někteří lidé doslova čuňata. Sám se sprchuju nejméně dvakrát denně - ráno  a večer, jsou ale i dny, kdy se v práci víc zpotím,  a pak jdu ještě večer do fitka, a to se sprchuju za jeden den celkem i čtyřikrát. Všchny ty pobyty ve sprše jsou pro mě osobně příjemnou záležitostí, a pro čuňata mám dobrou zprávu - nebolí to...

2 7
možnosti
PK

hYgiena

A ono nestaci se porad sprchovat, musi se i menit obleceni, hodne lidi miluje treba dziny, ze se nemuseji moc casto prat (nekteri, nerikam vsichni) a obnosene veci proste smrdi, takze i umyty clovek nemusi vonet, jde o to sprchovat se, neplacat na sebe horu parfemu  jako Arab, mit ciste veci a vzdy mit ciste spodni pradlo, spatne vyprane nebo neprilis casto prane veci delaji tez svoje a nekteri jsou vazne setrilci, co se tyce vody, vysledek je pak nevabny....jenze Adelka z Modniho pekla je kapitola sama pro sebe

7 0
možnosti
Foto

Pane Kulo, tím myslíte, že smrdím? No... :-(... možný to je. Stane se. Spíš mi vadí, že jste o sobě nenapsal víc. Pavel Kula. Nic víc. Nemyslíte si, že tahle anonymita někdy smrdí víc? ;-)

2 6
možnosti
FF

F56i59l96i24p 19F36u25c32h42s

28. 11. 2012 12:10

Nová doba! Irena Fuchsová se konečně uráčila reagovat na diskutujícího pod svým vlastním blogem!8-o

Jen tak dál, mami! R^V

F.F.

1 0
možnosti
AJ

Možná by spíš stálo za to zamyslet se nad tím, zda Ada nemá pravdu.

Mám dost citlivý nos a když musím sedět v tramvaji za pánem,který si měsíc nemyl vlasy a ráno si nevyčistil zuby (a zívá každé dvě minuty a obšťastňuje mě smrdutým dechem, protože tramvají táhne), tak nic moc.A není to bezdomovec, jen čuně.

Takže těm, kterých se Ada nějak dotkla, doporučuji začít u sebe a přemýšlet, zda by nebylo dobré trochu zlepšit hygienické návyky..;-)

6 2
možnosti
Foto

Taky máte kus pravdy, ale například mně vadí chemické smrady anebo vůně, chcete-li, více než pot. Jestli si někdo myslí, jak druhým voní, když na sebe lije litry takových sajrajtů, tak je na velkém omylu.

3 7
možnosti

Áda je takový oblékaci nácek. Kvůli ní a jim podobným jsem začal nosit ponožky v sandálech a zjistil jsem, že si můžu prodloužit sezónu sandálů.

8 6
možnosti
Foto

o koho jde? nebyl by link?;-)

4 1
možnosti
Foto

Nevím, o kom píšete, ale když takovému člověku jako Áda všechno vadí, ať sedí doma na prdeli anebo ať si vezme s sebou mezi lidi kolíček na prádlo.

11 8
možnosti
PK

P51a88v44e14l 68K22u12l74a

18. 11. 2012 22:23

Že právě vy si dovolíte někoho kritizovat 8-o

8 11
možnosti