Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

No to je tedy eee-příběh. LOL :-) S tím bych na veřejnost nelezl, že ani ve stáří nechápu, co je život.

0 0
možnosti
MB

Lehce připomínám - "Není špatných dětí, pouze jejich rodičů" ! Dítě, je jako banka. Co se do této vloží - střadateli se i s úroky navrací. Pravda, úroky jsou kladné, ba i záporné existují. Pořád je to ovšem o investoru samotném ! Je i docela hrozné poznání, že bankovní vklady jsou pak i jištěné ! Děti - portfolio rizikové. Klasika, Malé děti - malé starosti, no a ty velké ... ... :-)

0 0
možnosti
PC

To je příliš zjednodušený pohled, pane Bučku. Poznal jsem mnoho rodičů, kteří se svým dětem příkladně věnovali, a nakonec sklidili jen pláč a slzy. Znám také případy, kdy se tzv. černou ovcí stalo jen jedno z více dětí.

Zde má totiž značný vliv genetika - každé dítě zdědí jiný genetický materiál, který se nachází v příslušném rodu.

Dobře se mluví těm, kterým se problematické dítě nenarodil. Ti totiž nikdy nepochopí, že i kdyby se v takovém případě na hlavu stavěli, budou nakonec zklamáni, protože se kýžený výchovný výsledek při vší jejich snaze nedostaví.

4 0
možnosti
Foto

Teda Ireno , to je síla !!! Skoro si myslím , že "vychladnete" a za týden dva přijde blog "uvádějící románové příběhy a pravou míru"

P.S. Co na to p. Fuchs ?

0 0
možnosti
LP

Chlapci ( 15 a 18 ) jsou v telecích letech, kdy mají naprosto jiné zájmy, než řešit starosti nějakýho důchodce. I když jde o jejich babičku. To je bohužel úplně normální a neměla byste tím být nijak překvapena.

To ale ještě neznamená, že je tenhle postoj, až trochu vyspějou, neopustí a že jim samotným nepříjde později líto, že se chovali jak tataři.

1 0
možnosti
LP

La pardón. Ne 18 ale 17. No to je úplně ten nejhorší věk.

0 0
možnosti
Foto

Dávat za obrázky dětem peníze je něco co nechápu, pak se ani nedivím, že si děti nevšimly že pes té paní dávno zhynul.

0 0
možnosti
JL

;-D milovaný jezevčík zhynul - někdy si chceme pozornost koupit, ale ono to nefunguje.

0 0
možnosti
IL

I33v41a74n76a 62L32a19n27c42e

27. 1. 2021 22:51

Rekla bych: wow, ale to je opravdu síla.VVVR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

:-) Myslím, že s mojí generací budou mít příbuzní veselo. ;-) Dotyčná dáma všechno prodala a pronajala si kus chalupy od své dávné lásky. Ona vdova, on vdovec, takžeR^

3 0
možnosti