Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, vše se muselo koupit už v pátek, a v pondělí ten chleba už nebyl dobrý, tak jsem si vždy v neděli upekla vlastní.

1/2 kg polohr.mouky, 2 syrové nastrouhané brambory, voda, sůl, kmín, droždí a trochu cukru. Peču ho dodnes, v současnosti se sušeným droždím, takže je to hned. Nedá se to jíst stále, je to něco mezi chlebem a vekou, ale jako nouzovka to jde.

A jinak, pečivo také mrazím a po rozmrazení  je jak čerstvé.

0 0
možnosti
Foto

Mám podobné zážitky z dětství a nyní chléb i ostatní pečivo, trůní v mrazáku stále. Ještě se jistím pekárnou a když by bylo nejhůř, chléb upeču sama;-)...bez chleba to opravdu nejde...díky R^

2 0
možnosti