Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

íla

6. 2. 2008 16:51
fajn

něco tak dobře a přesně napsaného jsem už dlouho nečetla.R^R^R^

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

6. 2. 2008 9:28
Zavist?

"A nebo,když se někomu nebude líbit, že ti, co hodně vydělávají mají snížené daně" A vam se to nelibi, autore? Proc?

0 0
možnosti

autor

7. 2. 2008 8:14
Re: Zavist?

To není závist, ale orientování se v souvislostech, žijeme ve společnosti  a v té by měla být solidarita. Zdravých s nemocnými, bohatých s nemajetnými, třeba i proto, že ti chudí často pomáhají těm bohatým to bohatství svou prací vytvořit. Já jsem nemarodil téměř šest let a nikdy by mě nenapadlo stěžovat si, že na to doplácím. Považuji za nehorázné i to, že se nad milion příjmu už nebude platit sociální a zdravotní pojištění, to je vrchol sprosťárny. Je třeba si také uvědomit, že ti bohatí mají většinou děti na vysokých školách, peníze ve stavebních spořeních, penzijních připojištěních, životních pojištěních a berou si hypotéky atd. a to  všechno je nějakým způsobem dotováno z našich daní. Ti nemajetnější si to nemohou dovolit, jsou mnohdy rádi, že vyjdou do příští výplaty, takže jen platí daně, ale ti více vydělávající část těch daní vyčerpají ze systému zpět, proto se mi to nelíbí. 

0 0
možnosti

Jiří

6. 2. 2008 9:13
Topolákův výraz: Arogance moci

Používal to na jinou vládu, možná měl pravdu. Jenže na něj to platí stoprocentně. Chová se jak typicky český "podnikatel". Živ ze státní zakázky, když ta pomine, firmu zkrachujeme. Cílené krachy firem - nerozumíte podnikání! Teď se stal premiérem. Už jednou cestoval za státní - do Insbruku či kam, zalyžovat si. Pardon - služební jednání.

Omluvil se - ne za rychlost, průměr kolem 200km/h, ale že nebyl maják. Jenže - na ten má nárok při služební cestě. Co byla služební cesta tentokrát? Já bych tam nedával ani tv debatu - to je spíš vlastní propagace, ale akceptoval bych to snad. Ale služební cesta - kdy veze Dalíka, bez jakékoli oficiální funkce ve svém autě. Aby se oba podívali na tenis? Když pojede do bordelu, taky si dá maják? Zdarma, s řidičem - plnit služební povinnosti. A na státní ústratu? Nebo jel na služební akci, ale vstupenku si platil?

Fascinuje mě, když takovíto gauneři pak špízují zaměstnance, co dělají v práci na počítači, drzost nezná mezí.

0 0
možnosti

Milda

6. 2. 2008 8:56
Volte, koho chcete!

Ať si každý volí koho chce, ale ODS je strana pro bohaté a těch je u nás tak deset až patnáct procent  a když má ODS třicetpět procent, jako v minulých volbách, tak to vážně nechápu.

0 0
možnosti

Jiří

6. 2. 2008 9:17
To není o volebním programu ani reformách

i když to obojí taky nic moc. Volební program - slátanina populismu, konzervativních hesel a účelových "reforem" pro sebe a kamarády. Kočkopes či jak když vařila kočička s pejskem.

Hlavní program je arogance, korupce, nebetyčná drzost. Pohrdání voliči. Mentalita - oni nesmí nic, my smíme všechno. To není mentalita majitele firmy vůči zaměstnancům to je mentalita feudální vrchnosti vůči nevolníkům. Tenhle přístup měli i komunisti, jen hesla jsou jiná. Leckdy jsou stejní i lidé, např. Tlustý, Dyba, Kočárník. Mirek "jen" studoval na vojenské škole. Vojáci z povolání byli oporou režimu, vedle policajtů a stranických tajemníků apod.

0 0
možnosti

VašekBrno

6. 2. 2008 8:09
Bingo?

 jo jo, navrhuji uzákonit defenestraci,jako jedinou možnou obranu před hovady v politice, ať už jsou z jakékoliv strany...

0 0
možnosti

Editi

6. 2. 2008 7:47
who is who

Topolánek si může dovolit vše, protože těch ostatních 280 poslanců a senátorů toho zneužívá také. Kdyby někdo poukázal na zneužívání veřejných prostředků, tak se hned začnou šťourat v jeho životě a to by bylo,aby se něco nevyšťouralo.;-D

0 0
možnosti

Ivan

6. 2. 2008 2:53
Jenže koho?

Paroubek je stejný, komunisty volit nebudu.

Zbylé strany se buď do parlamentu vůbec nedostanou, nebo mají spíše mizivý vliv.

0 0
možnosti

íla

6. 2. 2008 16:53
Re: Jenže koho?

A nedostanou se tam právě proto, že mnozí lidé myslí stejně jako vy.

0 0
možnosti

U nás v kocourkově

6. 2. 2008 0:57
Myrek pokálel nás, my jsme pokáleli sami sebe

Myrek, Jyrka, Vašek nebo Standa...dytˇ jsou to všichni češi jako poleno, jedni z nás. Proto byli také zástupně jinými poleny zvoleni, aby byli v čele nás, čechů jako polen, vůdci. Ti jmenovaní jsou my, nic víc, nic míň. Naše zrcadlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
dělník,ročník 1955,rád čtu,sportuji a sleduji život kolem sebe

Seznam rubrik