Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VašekBrno

13. 2. 2008 18:46
ale pánové a dámy...

 poplatek má pomoct hlavně nemocnicím, jen ve Fn Brno se jedná o odhadovaný příjem cca 40mil.kč/rok je to vlastně "zaflikování" toho co neproplatí zdravotní pojišťovny.  a potom  "malá domů" vlastníkům lékaren.. soukromým lékařům pojišťovna stejně pravděpodobně  o tento poplatek zkrátí platby.. tento poplatek je dalším paskvilem našich pánů poslanců, to nastavení je úplný nesmysl...!

0 0
možnosti

kadel

13. 2. 2008 10:29
Pravidla!!!

jen si dovolím upozornit, že velká písmena v názvu čálnku jsou porušením pravidel!!!

0 0
možnosti

autor

13. 2. 2008 17:25
Re: Pravidla!!!

Přečtěte si kodex bloggera, nesmí se psát CELÝ TITULEK velkými písmeny, já jsem napsal jen jedno slovo ze šesti.

0 0
možnosti

Anna

13. 2. 2008 0:50
Máte naprostou pravdu

chodím ted k lékařům často,protože jsem si nevzala k srdci,že mám být,zdravá ,bohatá a mladá.Já vím,je to trapné,ale je to tak, v poslední době jsem byla na několika odděleních,plicním,na kardilogii,endokrinologii,na kožním, a ortopedii. všude jsem zaPLATILA A skoro VŠUDE JSEM ČEKALA TAK DLOUHO, ŽE jsem nestihla další vyšetření.Musím jet 15 km. Přesně jak píšete, kdyby udělali větší intervaly,tak by to bylo pružnější.Na všechna oddělení jsem se původně hlásila v prosinci,ale nikde mne nevzali,protože se ještě neplaTILO A BYL NÁVAL.Objednali mne  na leden a únor. na něco jsem čakala až 5 TÝDNŮ, PŘED vÁNOCEMI jsem BYLA  na ORTOPEDii, PROTOŽE JSEM MĚla NÁHLÉ BOLESTI V OBLASTI HRUDNÍ PÁTEŘE,pan Dr.přišel ZA PŮL HODINY, ŘEKL, ŽE MÁ CHUŤ MNE VYHODIT, PROTOŽE JSEM PŘIŠLA NEOBJEDNANÁ, ALE MĚLA JSEM AKUTNÍ BOLESTI, A BÁLA JSEM SE TO NECHAT PŘES vÁNOCE.TAK TO JE MÁ ZKUŠENNOST, NEJSEM ,v žádné straně,ALE JAK JSEM JIŽ PRAVILA, NESNAŽÍM SE BÝT MLADÁ A BOHATÁ, A TAK DOBŘE MI TAK.

0 0
možnosti

Jakub

12. 2. 2008 22:47
Dovolím si nesouhlasit

Vážený pane, dovolím si s Vámi nesouhlasit. Já jsem byl asi před dvěma týdny u své praktické lékařky. Čekal jsem jen asi deset minut. Před zavedením poplatků jsem pokaždé čekal asi dvě hodiny. Že by tento rozdíl byl způsoben nějakou jinou okolností? Nevím. Ale pokud to bylo díky těm poplatkům, tak se panu ministrovi podařilo vyvrátit to neustále opakované a absurdní tvrzení, že chodit k volbám nemá smysl, protože politici nic praktického nezmění. Změní! Čekal jsem jen asi deset minut, ale předtím to bylo i několik hodin! Pan ministr by si zasloužil Nobelovu cenu. Sociální demokracii se tohle nepovedlo za osm let, panu Julínkovi ani ne za dva roky. BRAVO PANE MINISTŘE!!!

0 0
možnosti

Jana

12. 2. 2008 23:02
Re: Dovolím si nesouhlasit

SouhlasR^

0 0
možnosti

plech

12. 2. 2008 22:40
Kdo řekl,

že změna nastane hned? Vysmrkat a spát. A tobě voliči národní strany, chceš zdravotnictví zdarma? NASRAT. socko. ;-D

0 0
možnosti

Pražák Roman

12. 2. 2008 22:28
Volič Národní strany

R^[>-]

0 0
možnosti