Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

OpalenySpoluobcan

4. 9. 2009 16:13
mno,

ani by nás to nemělo překvapovat - ona ODSS je vlastně jenom taková KSČb, no a tak by se jim vedoucí úloha jedné strany hodila, no ni?

0 0
možnosti
PH

petrph

4. 9. 2009 12:11
proč jistota - reklama

Na každým supermarketu vysej nápisy že prodávají nejlacinější a nejkvalitnější zboží, v každé  reklamě  na prášek slyšíte že vypere nejlépe dočista dočista. 

Na to bych se nezlobil, stejně když to člověk nakoupí tak zjistí že je to předražené a nekvalitní. Zlobit se může leda na sebe, když (následkem zblbnutí z reklamy) jde a koupí podruhé ten samej póvl. Tolik k ODS i jiným stranám.

0 0
možnosti
W

Wolf778

4. 9. 2009 12:05
Finanční krize se nás opravdu zatím nedotkla

Naše banky nemusel stát tahat z bryndy a nenasypal do nich jedinou korunu, narozdíl od většiny západních zemí. Kalousek s Topolánkem nakecali spoustu nesmyslů ohledně budoucího růstu a pod. (ostatně v tom si nemají co vyčítat ani s Paroubkem ani se západními politiky ani s většinou ekonomů), ale že by popírali krizi jako takovou, to je pouze demagogická konstrukce různých "levicových inteligentů".

 

Od počátku mleli něco v tom smyslu, že naše banky jsou v pohodě (=netýká se nás FINANČNÍ krize), ale že na nás samozřejmě zprostředkovaně dolehne útlum zahraniční poptávky (protože jsme otevřená exportní ekonomika a blablabla). Odhady hloubky toho útlumu vždy odvozovali z odhadů různých ekonomických "expertů", kteří nepředpověděli nikdy nic správně, ale přesto jsou jich stále plná média. Ti samí experti nyní halekají, že recese je za námi, a politici je poslušně papouškují. Za půl roku bude zase vše jinak.

0 0
možnosti
PH

petrph

4. 9. 2009 12:15
Re: Finanční krize se nás opravdu zatím nedotkla

Tak v tom máme štěstí, že naše banky jsou sice soukromé, ale patří zahraničním vlastníkům. A ty je nijak netlačily k tomu, aby investovaly peníze svých klientů do riskantních akciových obchodů . Stačí že jim vydělávají na poplatcích. To na co nadáváme, nás teď paradoxně chrání,

0 0
možnosti
H

hnupobijce

4. 9. 2009 11:43
Za ODS

tato zeme mela vzdy jistotu ekonomickeho upadku, narustu socialniho napeti, extremizmu ... ucinkovani CSSD si muzete overit na cislech ( narust realneho HDP, prum.platu , min. mzdy ...) na http://www.euroekonom.cz/grafy.php   jestli se budete snazit dopatrat cisel, informaci o ucinkovani ODS v 90 -tych letech tak se vam to z pochopitelnych duvodu tezko podari . ...

0 0
možnosti
JR

kadet

4. 9. 2009 12:58
Re: Za ODS

Chtěl jste říci, že za doby vlády ČSSD vždy docházelo k růstu a za doby vlády ODS byl vždy pokles, že? Ano, je to přesně tak, protože každá z těchto vlád udělala nějaká opatření, jejichž výsledek se projevil se zpožděním 2-5ti let. Nikdo neumí po uzákonění určitého opatření něco změnit do jednoho měsíce. Takže ODS nastoupila po rozvracení ekonomiky osmiletou vládou ČSSD, a nyní se projevují důsledky. A v roce 1998 nastoupila vláda ČSSD a začaly se projevovat prorůstová opatření předchodí vlády. Blahopřeji k vysvětlení;-)[>-]

0 0
možnosti
E

editi

4. 9. 2009 11:03
Zdravím všechny

slušné z obou táborů, tady se moc modrých wemen asi neukáže. Škoda.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
R

Rolllo

4. 9. 2009 11:45
Re: Zdravím všechny

Nejsem si zcela jist, zda "wemeno", jak říkáte, musí být vždy nutně modré. Při pročítání diskusí na politická temata (bohužel nejen na ona, někteří diskutéři jsou schopni vnést politiku i do těch nejnevinnějších článků) totiž pozoruji, že to bývá prakticky půl na půl. Nebo jste snad chtěla naznačit, že zastánce pravicové politiky, resp. odpůrce Vašeho názoru (který Vám v žádném případě neupírám) je "wemeno" automaticky?

0 0
možnosti
S

spleen

4. 9. 2009 10:58
hop na špek socanům

no mě by zase zajímalo jak socani zajistí nových 100 000 pracovních míst a proč néé 200 000 tisíc. Co si pamatuji tak za jejich vlád byla nezaměstnanost větší něž v dobách světové krize, toto  prosím ať mi vysvětlí Miloš F.

http://www.krusnohorsky.cz

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

4. 9. 2009 11:01
Re: hop na špek socanům

ČSSD za dobu své vlády díky investičním pobídkám vytvořila desetitisíce pracovních míst!!Od Ods převzala zemi v úpadku, vyléčila ji a předala ODS zemi s klesající nezaměstnaností, ODS pouze pár sklízela zásluhy ČSSD, až poté se projevila vláda ODS a naše země se opět ocitla v p......Rv

0 0
možnosti
RK

romualda

4. 9. 2009 10:57
program pro všechny

Topolánek také jednou řekl, že svůj program dělají pro všechny. Copak je to možné? Strana pro 100 % lidí neexistuje.

0 0
možnosti
S

slusnysadlomaslo

4. 9. 2009 10:53
LEVICOVÁ INTELIGENCE

je nejveselejší ze všech levičáků....je s ním sranda;-D;-D

0 0
možnosti
T

tromi

4. 9. 2009 10:54
Re: LEVICOVÁ INTELIGENCE

sadlomaslo je nejtupější ze všech bodláků, už nudí

0 0
možnosti
PD

Petr1234

4. 9. 2009 10:53
Já vám řeknu koho volit.

Komunisty (ČSSD a KSČM) jsou nevolitelní. Lidovce jen přes mou mrtvolu. ODS mi leze krkem, i když jsem pravičák, ale její čelní představitelé mě odpuzují. TOP 09 podle mne půjde do koalice s komunistama. Takže já dávám svůj hlas Věcím veřejným a klidně risknu, že propadne.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

4. 9. 2009 11:02
Re: Já vám řeknu koho volit.

pokud by nejdulezitejsim v topce byl kalousek, dalo by se o povolebnim smerovani teto strany duvodne pochybovat ... ale knizepan obavam se s komunisty (vcetne lightkomunistu) pujde jedine pres jeho mrtvolu. ona ta aristokracie a komunisti se mezi sebou ani moc nemuseji, a to tak ze vzajemne ...

0 0
možnosti
PD

Petr1234

4. 9. 2009 10:52
možná by to chtělo psát

trochu nezaujatě :)))

0 0
možnosti