Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

24. 4. 2008 9:49
V tomhle státě se tomu nedivte.

Tři roky vězení s podmínkou na pět let, zněl středeční (23.4.2008)rozsudek ústeckého krajského soudu. Tak byla potrestána Růžena Mageranová z Žatce za vraždu svého druha.Rozsudek je pravomocný. Odsouzená s ním souhlasila a státní zástupkyně se vzdala práva na odvolání. „Výkon trestu ve vězení by nebyl účelný,“ uvedla předsedkyně senátu Věra Benešová. Včera u soudu vypovídal policista, který dokládal, že je prokazatelné domácí násilí ze strany zavražděného druha, protože žena lvůli napadání druhem volala na policii. K násilí, které skončilo smrtí muže došlo souhrou řady faktorů, které se stěží budou opakovat.

0 0
možnosti
KP

king Paul

23. 4. 2008 19:23
to všichni:

no jo, naši soudci a zejména soudkyně: je to banda líných flákačů a mnohem větších zločinců, než ti, co je soudí. pedofily bych střílel a byl by klid.

0 0
možnosti
MK

wopi

23. 4. 2008 19:15
přesně

a nejvíc mě nadzdvihlo, když řekli v ČT, že polehčující okolnost pro Kulínského byla, že se dívky dostaly do světa.... z toho je mi na :-©

0 0
možnosti
AH

nyny.

23. 4. 2008 19:09
absolutní souhlas

je to otřesné, ti největší gauneři dostávají tresty k smíchu. Mně někdy přijde, že soudci jsou úplné lidské kreatury. Když už je to tak, měl by být upravený zákon, který by pro určité trestné činy měl dávat takové mantinely, aby prostě soudce podmínku nebo směšný trest nemohl dát.

0 0
možnosti
MB

buxus

23. 4. 2008 18:34
Souhlasím

... jen připomínám ještě horší případ, kdy plzeňská soudkyně propustila dva Němce natáčející dětské porno zpět do Německa, aby tam měli lepší možnost léčení. Na druhé straně není pochyb o tom, že s Kulínským měli před soudem stát i rodiče některých děvčat. Podivuhodná ztráta paměti v době, kdy kdy to mělo své výhody dost ostře kontrastuje s jejím návratem po deseti či patnácti letech. Je přitom charakteristické, že celý případ rozvířil až přítel jedné z obětí - rodiče si do té doby jaksi nestěžovali - a to je u padesáti případů hodně divné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
dělník,ročník 1955,rád čtu,sportuji a sleduji život kolem sebe

Seznam rubrik