Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

petratuc

9. 11. 2010 22:31
Problém je, že každý rádobyodborník ,

tedy člověk, co si přečetl 3 články na internetu a viděl usmrkaného figuranta v reklamě, diagnostikuje každé běžné nachlazení jako chřipku. A protože proti té byl očkován, začne vehementně šířit názor, že po očkování chřipkou onemocněl. To samozřejmě opravdu možné je, vakcíny nechrání 100%ně (co je ale v životě 100%ní?). V drtivé většině případů jde však skutečně o lehčí virózu. Každý druhý pacient nakupující léky proti chřipce na dotaz " a máte horečku?" odpoví, že ne - ergo to chřipka NENÍ. Podobně každou běžnou bolest hlavy někteří označí za migrénu. Nepřála bych jim poznat ten rozdíl.

0 0
možnosti
K

Kidkid

3. 11. 2010 10:02
S očkováním snad máte pravdu

ale Váš soused jde do práce taky hlavně proto, aby jej z práce nevyhodili, dovolenou už asi nemá, aby chřipku vyležel v dovolené a nemocenská jej připraví o značnou část platu. Není jediný, vidím je v práci denně, některé s horečkou, jiní polykají penicilin a stejně jsou v práci. Bohužel roznesou chřipku po celém širokém okolí. Zda by pomohlo očkování nevím. Mně při přebytku vakcín očkovali jednou a nakonec jsem chřipku dostal stejně. Ne tu na kterou jsem byl očkován, ale jiný druh.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Původním povoláním telekomunikační inženýr. Po r. 1991 se věnuje marketingu a pc grafice. Řadu let pracoval pro společnost vyvíjecí systémy pro odhalování falzifikátů. Od r. 1997 se zabývá zdravotnickou problematikou a byl jedním z prvních, kdo se začali specializovat na reklamu a marketing v českém zdravotnictví. Službami pro zdravotnictví se dnes téměř výhradně živí. Pracuje pro soukromé subjekty, příspěvkové organizace a zdravotní pojišťovny u nás i na Slovensku. V současnosti se zabývá plošnými přeregistracemi a transformacemi zdravotnických zařízení na právnické osoby. Provozuje webové stránky www.admedica.cz, www.mediposter.cz a www.spolecenskyservis.cz.