Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

2. 6. 2009 0:14
Násilí nesmí projít

Každý by měl mít právo svobodně prezentovat svoje názory, ať už jsou správné nebo ne.

A už vůbec není možné, aby se násilnická hlasitá skupinka vydávala za zástupce mladých nebo celého národa.

Naopak politici ČSSD skutečně zastupují milióny svých voličů. Kdo terorizuje mítinky ČSSD, terorizuje i tyto voliče.

0 0
možnosti
G

Glimer

1. 6. 2009 23:04
Přesně tak!!!

Naprosto s Vami souhlasim a pridal bych jeste trochu extremu... Nedavno jsem se bavil s kolegy, ze by se mela hodnota hlasu ve volbach hodnotit dle informovanosti, IQ, stari, ci vzdelani... Myslim si, ze jsem demokrat telem i dusi, ale tohle stoji za zamysleni a to mam SŠ, IQ asi 110, je mi 23, ale hodne ctu a zajimam se o zpravy hlavne z domova, cili bych nemel asi nejvetsi hodnotu hlasu, ale nikdy bych nemohl "zrat" ty bludy Paroubka a Ratha... a myslim, ze bych i tak mel vetsi hodnotu hlasu nez vetsina volicu CSSD :-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 6. 2009 0:15
Re: Přesně tak!!!

V tom případě by si z těch bitkařů nezahlasoval ani jeden.;-D

0 0
možnosti
RR

rezjir

1. 6. 2009 21:20
Autor doznává

že do r.1989 nehodil po komunistech ani vajíčko. Kdežto nyní má holt odvahu si hodit. Tak tomu já říkám ztělesněná zbabělost.

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

1. 6. 2009 17:59
jo tak studenti chodili

hazet v 89 vajickama na sjezdy ksc. studenti tehdy nic nenavrhovali jen nenavistne rvali. pane jestli rikate ze situace je jako pred dvaceti leti, tak tehdy jste asi byl pekny bolsevik jestli jste takhle videl studentske hnuti. neni pak divu ze jste se prebarvil

0 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 6. 2009 18:07
Re: jo tak studenti chodili

HŃupe (nadávám zde strašně nerad, ale jinak to nejde). Tak jste se dívali na studenské hnutí  v y  (nebo vaši předchůdci). Že to někdo popíše (dokonce s odporem) ještě neznamená, že je to jeho pohled.

0 0
možnosti

iceman7

1. 6. 2009 17:49
co to psalo za blbečka ? :) (5)

Přesto se odpovědný TOPOL směje a životu a práce mu připadá legrační.Vlastní odpovědnost mu připadá jako legrace.Myslím si, že nám, jako občanům, je do smíchu čím dál tím méně.

0 0
možnosti

iceman7

1. 6. 2009 17:49
co to psalo za blbečka ? :) (4)

Ikdyž já si tak říkám .... čemu se kdo diví?! Tak, jako obvykle, z kapitalismu a její demokracie, včetně anarchické svobody tady máme:

-vysokou kriminalitu,masívní užívání drog,obrovskou silniční nehodovost,pokleslou morálku a kriminalitu mládeže,neřízenou imigraci převážně nekvalifikovaných pracovníků,rozbujelou prostituci,korupci obludného rozsahu,vysokou rozvodovost ,klesající úroveň výchovy v rodinách a ve škole,nekvalifikovanou vládu existující na 2 přeběhlících,presidenta, který špiní vlastní zemi,falešného,arogantního a prolhaného vůdce,epidemický rozsah TBC,žloutenek,černého kašle,špatný stav dětských chrupů,vysoký počet nemocných HIV,životní prostředí v dezolátním stavu, který se neustále zhoršuje,ale metodika posuzování se změkčuje,téměř neexistující civilní obranu,možná nebojeschopnou armádu,policii v rozvratu s hlubokým podstavem,nevyřešenou energetiku,dopravu,zdravotnictví,školství,kulturu a sport.

0 0
možnosti

iceman7

1. 6. 2009 17:49
co to psalo za blbečka ? :) (3)

A bohužel mladé generace na to prostě skočí ... nechají se svést primitivnostmi bez malinkého přemejšlení, řeknu to asi tak ... že ods volí buť bohatí, nebo hloupí. :-) Nechci to tady vidět za 20 let, při současném tempu růstu sympatizantům nacinalismu, půjdem co nevidět do kytek a né že ne. :-)

0 0
možnosti

iceman7

1. 6. 2009 17:48
co to psalo za blbečka ? :) (2)

Vyprovokovali to svou agresorskou kampaní aneb. Paroubek je zloduch... no není to tak ? Hele kluci, nalejme si čistého vína....není to tak dávno co ods negativní kampaně odsuzovala a dnes je využívá pro svůj prospěch ubohým způsobem - útokem na jednotlivé členy, né na stranu. aneb. - káže vodu, pije víno. :-)

0 0
možnosti

iceman7

1. 6. 2009 17:47
co to psalo za blbečka ? :)

"Zase si připadám jako před dvaceti lety. Že by někdo mohl mít odlišný názor a ještě si ho, lump jeden, dovolil prezentovat na veřejnosti?"

- Házení vajec - čili agrese, je podle tebe vyjádření názoru ? Ne, ne chlapečku. To je obyčejná ubohá podlost a neschopnost vést diskusi. Hele frajere, ono schovat se do davu a hodit si jedno vejce dovede kde jakej pab*lb, ono se mu totiž nic nestane, ono se o něm totiž nebude vědět - jejich tam přece tolik. Ty si neviděl, jaké věkové kategorie tihle pokrytci byli ? To byli obyčejní, nevychovaní puberťáci, kteří ví o politice jako takové maximální ho*no a nebudou volit čssd né kvůli programu, ale kvůli Paroubkovi. A jasně, že za to může ods, kdo jinej taky.

0 0
možnosti
PH

kostej_

1. 6. 2009 17:41
porad dokola ty same fraze

co asi nuti nektere psat takoveto clanky? Snaha rict neco, co tu jeste nebylo, ocividne ne. Mimochodem, meli se Zide zamyslet po druhe svetove valce, jestli nebyla chyba v nich?

0 0
možnosti
JK

MiroTR

1. 6. 2009 17:48
Re: porad dokola ty same fraze

Proč ne ? Jsou tací, co jim nestačí jeden článek. 8-o A jak s tím souvisejí Židé ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
Jeden z těch, co mu není úplně jedno, kam naše malá, chudá a špatně spravovaná zemička směřuje

Seznam rubrik