Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

_m-

7. 3. 2011 12:27
No

pokud dospělá dcera naprosto přerušila vztahy s matkou, která ji vychovala a dala jí vzdělání jen a pouze proto, že se poznala s biologickým otcem a zjistila, že je jiný, než matka tvrdila - tak je něco moc špatně. Myslím, že ta slečna bude mít v životě hodně problémů sama se sebou.

0 0
možnosti
MM

uhllik

7. 3. 2011 12:34
Re: No

Rodíme se nepoznamenaní,pokud máte dojem že slečna musí mít spoustu problémů sama se sebou tak obviňujte její matku a tu výchovu.

0 0
možnosti
G

Gmur

7. 3. 2011 12:06
u techto pribehu

nechapu jedno, proc se otcove neozvou vcas a proc se ztrati. Co otci prekazelo v udrzovani styku? Copak dceri nikdy ani nezavolal? Telefon a mpbil ji bere stale ta matka . I pevnou linku? Zadny pokus za ta leta? Jinak si neumim predstavit , ze by nekdi na pracovisti uvadel kolegum takove intimnosti ze sveho zivota, ze ten druhy muze identifikovat nekoho jako neciho otce.

0 0
možnosti
MM

uhllik

7. 3. 2011 12:21
Re: u techto pribehu

Syndrom zavrženého rodiče.Měl po telefonu dceři vysvětlovat,že není takovej hajzlík jak ji matka celý život vtloukala do hlavy?Ne všechny, nicméně dost žen používá děti jako prostředek msty na bývalém partnerovi,je to sobectvím v kombinaci s citovou plochostí a bohužel to někdy končí i "fridexem".

0 0
možnosti
VS

Ava H.

7. 3. 2011 12:00
Jenom...

malá poznámka. Není to, že dotyčná slečna přerušila úplně kontakty s matkou, vlastně taky špatně? ;-) Měla by přece vycházet - alepsoň podle záměru - s oběma rodiči.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

7. 3. 2011 11:38
to je ale ošklivá paní,

dobře jí tak!! a te´d by mě zajímalo, jak je to s tím blázincem.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

7. 3. 2011 10:45
myslela

jsem si že blog se bude zabývat problémem dávání dětí do léčebny v případě sporu rodičů, ale bohužel jen historka jakých jsou mraky . Ne vždy je to tak idylické . Nehájím ženy, kdo mě zná ví jak jsem k ženám kritická, ale znám i příběhy opačné:( Bohužel včetně toho svého, který se v nezměněné podobě opět v mé rodině děje.

Do 8 let se o mě rodiče prali. To i kalibrem nejvyšším a to tak , že mě otec unášel v pyžamu ze školky, z okna a následně mě domů vozila policie . To všechno je nic proti tomu kdy se táta oženil a po 8 roce mého života už mě nikdy nechtěl . Když jsem jako dospělá vyhledala bylo mu to nepříjemné a od té doby se zapíral a zapírá doteď . V mé rodině se rozvedl manželův bratr. O dcerku se vzorně staral do 5 let než si našel novou slečnu, udajně neplodnou . Dnes na dceru neplatí, bereme si ji akorát my a rádi .Z udajně neplodné dnes už paní je hodně plodná co se stará pouze o to jak dceru vyštípat ze švagrova života ještě než se okotí.(

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

7. 3. 2011 10:33
V knize se zlatou ořízkou

se sice píše i o obřízce, ale ta kniha má opravdu OŘÍZKU bez B.

0 0
možnosti
L

lesicatko

7. 3. 2011 10:31
Len nejaké otazky

ad1 - A čo robia kolízni opatrovníci ?

ad2 - Dá sa zabraniť manipulaciam vo výchove detí po rozvodoch, ktoré zasahujú 50 % manželstiev ? Ani tá striedava výchova nie je všeliek, ak už ex manželi nechcú spolupracovať. Tam je to o manipulatívnych schopnostiach...

ad3 - Čo namiesto manželstva? Lebo tam je kríza...

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
Jeden z těch, co mu není úplně jedno, kam naše malá, chudá a špatně spravovaná zemička směřuje

Seznam rubrik