Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

klaun Ferdinand

9. 11. 2009 16:57
bohužel politika pouze slouží k tomu,

jak se trouba dostane k moci. Pak to má k něčemu vypadt. Víc to třeba nerozebírat.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

9. 11. 2009 12:08
Nevolte parlamentní strany

Souhlas. Bohužel nad politiky není kontrola. Oni chtějí v politice rychle zbohatnout. To, že není již co rozkrást je nikterak neomezuje. Naopak, rychle našli další pro ně přijatelné řešení jak si přijít k tučným částkám, prostě si peníze na vymyšlené hlouposti prostě stát půjčí. Politici neustále vytvářejí nové a nové scénáře nutných výdajů, například připravované sanace škodlivin. Ani církevní restituce nejsou připravovány lidovcem Kasalem dle platného restitučního standardu v ČR, ale opět osvěčeným scénářem - daňový poplatníku zaplať. 

0 0
možnosti
J

jeliman

9. 11. 2009 11:44
Ano, toto nebezpečí je bezesporu reálné a teď si pčedstavte,

že by volby na podzim proběhly a u moci by stanul rozhazovačný Paroubek a jeho parta. To už bychom se rovnou mohli začít učit maďarsky - na jejich roveň by nás okolní země přifařily.

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

9. 11. 2009 14:35
Re: Ano, toto nebezpečí je bezesporu reálné a teď si pčedstavte,

naštěstí i trouba jako pan Paroubek prohlédl, že tak rozhazovat jak chce by asi nemohl, takže to raději stornoval, udělal svůj proslavený veletoč a volby se posunuly na příští rok. Bohužel mu to ale nezabránilo vyhlašovat na celou hubu jak by se dalo klidně rozdávat pastelkovné na všechny strany, že to přeci není problém dělat stovky miliard dluhů...

0 0
možnosti