Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

I LEVICOVÝ politik v TV řekl- nechceme zahnuté banány...

0 0
možnosti

Tím Tvým článkem jsem zcela zaskočen. Trochu nesrozumitelný. Vše Evropská unie dělá špatně a naše republika též. To jsou názory našich komunistů a jejich ideologů. Tebou líčená Evropská unie dělá vše proti solidní integritě společenství států, vše dělá jen pro profit některých, vyvolených. Naštěstí nemáš pravdu!!!

Možná, že je skutečně ochotno hodně našich politiků tuto zem  po komunistickém internacionálním vzoru zaprodat a možná to i za nemalé provize dělá. Ale já věřím, že je zde ještě dost slušných lidí, kteří se proti takovéto destrukci po komunistickém vzoru předlistopadových pánů vzepřou, že si již dnes většina z nás uvědomuje nezbytnost konzeravtivních hodnot jako je úcta k pravdě, úcta k druhému člověku, úcta ke svobodě, úcta ke spravedlnosti... A to je šancí pro naši republiku!

Evropská unie má mnoho chyb, příliš trpí levičáckým sociálním inženýrstvím, ale federativní Evropa je jedinou rozumnou protiváhou celosvětovým velmocem. Buď postavíme Evropskou unii na starých konzervativních hodnotách, nebo se staneme kopacím míčem pro velmoce.

:-)

2 0
možnosti
MP

Pane Šimek, chtěl jsem dát minus. Jedině SPOLUPRÁCE, nikoli DIKTATURA. Pokud by šlo o skutečnou spolupráci, budu se bít ze EU! Ale diktatura, ta už tu byla. Kdysi Německo, pak Moskva. Opět se opakuje Říše velkoněmecká. Platí doslova- KDO SI NEPAMATUJE MINULOST, MUSÍ SI JI ZOPAKOVAT!!! Opět je tu šíře velkoněmecká a musíme poslouchat zákazy a příkazy. Jmenovat ti stovky či tisíce nesmyslných zákonů by byla ztráta času. Ted slyším z televize  l e v i c o v o u   političku-nechceme ohnuté banány.

0 2
možnosti

"Nejprve je tu na první pohled férový požadavek otevřít ekonomiku, který ale ve skutečnosti funguje něco jako dioda – pouští ten proud zboží a služeb jenom jedním směrem, a to dovnitř, zatímco kapitál zase jenom ven".

Záhadou tedy zůstává, jak to že  máme s EU a eurozónou dlohodobě kladnou obchodní bilanci a za druhé jak to, že od vstupu do EU koruna dlouhodobě posiluje.

3 2
možnosti
MP

Pane Řezník, posilování koruny nemá s EU absolutně nic společného. Ale pokud koruna posiluje, pak je to ideální důkaz, že bychom ji neměli rušit. Logicky euro tedy vzhledem ke koruně klesá, což něco vypovídá.Jinak článek je velmi pravdivý, ale určitá část lidí nepochopí. Pokud jde o to otroctví, připomíná mi to žábu, kde voda už téměř dosahuje bodu varu, a žábě v této vodě to vůbec nevadí... Faktem je, že nejen u nás, ale v celé EU stále vzrůstá nezaměstnanost a dokonce i skupiny sociálně potřebných, snižuje se HDP atd. Eurohujeři mi dají mínus, ale budou tvrdit pravý opak. Vtip je v tom, že ekonomickou statistiku nedělají politici, takže se jedná o objektivní fakta. Lhát si můžeme o pravém opaku, ale skutečnost je taková, že i sebekrásnější růže má trny, a může člověka poranit tak, že poteče krev. Ale to žádný idealista nikdy v životě nepochopí. Cesta dlážděná dobrými úmysly vede do pekla...

3 1
možnosti
JR

J86a75r28a 74R67a68n10k

4. 1. 2014 4:42

Zrejme jste nezazil 60. letaRvRv

1 0
možnosti
JS

zřejmě nechápete slovo relativní

1 0
možnosti
JP

J51o75s23e80f 61P56o36t68r

4. 1. 2014 1:08

Váš článek jsem nečetl,  že to bude slaboduché a socialisticky tendenční  si stačí přečíst nadpis,  a hlavně, když už chcete někoho citovat, třeba Karla Marxe, tak ten řekl, že opium lidstava je náboženství. Že by to byl optimismus, to slyším prvně od vás.

2 3
možnosti

Ano, článek je dlouhý, přitom povrchní a poplatný komunistické ideologii...

0 1
možnosti
Foto

Současný systém lidi zotročil a to i ty, kteří se zatím za otroky nepovažují, neboť si myslí, že mají dost peněz. Nemají. O tom se brzy přesvědčí Rv!

1 2
možnosti
JP

J97o43s57e30f 48P11o27t85r

4. 1. 2014 1:11

Pane Macek,

nebojte se . Už brzy se u nás vlády zmocní KSČM a ta bude dodávat všem otrokům zadarmo pečené holuby.

1 2
možnosti
LK

Pane Friesi, první osoba jednotného čísla rozhodně není my.  A co je to opravdová bída se jeďte podívat někam do světa. Taková Afrika v Súdánu,Somálsku, například. Potom nám můžete poreferovat o rozdílech.

3 2
možnosti
VS

Zapomel jste KLDR  a Cubu. To Vase prirovnani je dost slaboduche. To je jako " My se mame, my spime pod mostem, ale podivejte tamhle Ti chudaci, na Ty prsi".

1 2
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
Jeden z těch, co mu není úplně jedno, kam naše malá, chudá a špatně spravovaná zemička směřuje

Seznam rubrik