Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

hasmen

2. 6. 2009 18:20
Alkohol za volant nepatří...

A těch 160?Klidně,stejně se tak už jezdí :-)

0 0
možnosti
MB

MychalB

2. 6. 2009 12:13
No jo, pane Friesi,

ale čím tu absolutní nulu měřit? ;-)

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 6. 2009 12:33
Re: No jo, pane Friesi,

Myslím si, že tohle je typická vlastnost lidí dnešní  doby - slepá důvěra v techniku, které nerozumějí. Dělá to technický pokrok. Za mého mládí k nám chodil opravář na TV jednou za měsíc, táta měl pořád nějaké poruchy na škodovce, první magneťák co jsem dostal přestal fungovat za čtrnáct dní, atd. S tím se dnes ka setkáme jen zcela výjimečně. Lidé se pak domnívají, že dnešní technika je stoprocentní a poskytuje (jak správně upozorňujete autora) absolutní výsledky.Jenže to tak není.

0 0
možnosti
S

stewiegriffin

2. 6. 2009 12:13
rek bych ani jedno,

ani druhe. alkohol podle meho za volant nepatri stejne jako ta 160 na dalnici. vazeny pane, musim konstatovat, ze uvazujete presne jako typicky cech, tudiz jako sebestredny idiot. neni to totiz o tom, v jakem aute zrovna jedete vy, ale hlavne s jakymi vozidly a ridici se na te dalnici budete setkavat. ano, 160 potazmo i 220 je v poho, pokud ovsem jedete po te ceste sam nebo pokud jste buh a presne vite, co kdy ktery jiny ucastnik na dane komunikaci udela. zakony proste musi byt stavene tak, aby i ti nejpomalejsi (kamiony a s120) co jezdi max 90 byli v pohode v souladu s rychlejsimi, novejsimi vozy. muzete mi oponovat nemeckem, ale verte, tam maji kvalitnejsi vozovky, kvalitnejsi dohled nad dodrzovanim predpisu kvalitnejsimi policisty a hlavne o 1000% ohleduplnejsi ridice s chovanim normalniho cloveka a ne ceskeho simpanze.

0 0
možnosti
S

stewiegriffin

2. 6. 2009 12:19
a jeste bych dodal

zakaz telefonovani za jizdy. nekteri ridici v dobe hovoru totalne zapominaji, ze ridi vozidlo a hovoru o tom, co ma manzelka uvarit na obed venuji daleko vice pozornosti, nez ochrane sveho zivota ci zivotu jinych ucastniku silnicniho provozu. mam bohuzel zkusenosti s mnoha takovymi "sofirky" a to nekteri meli hands free. nerikam, ze to nezvladaji vsichni, ale pokud jich bude jen par, co nevedomky davaji prednost telefonu pred bezpecnym rizenim vozidla, melo by se to zakazat. coz by ovsem me samotneho nastvalo, ale respektoval bych to.

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 6. 2009 11:26
Tady jde o docela jinou věc

Pracoval jsem dlouhou dobu v oboru chemické analýzy. Každá metoda pro stanovení určité látky v nějakém materiálu má svou chybu, respektive je souhrnem nejrůznějších chyb a odchylek. Některé jsou způsobeny prostředím, čistotou použitých chemikálií, vlivem okolních podmínek, chybami personálu, atd. Čím dále od ideálních podmínek laboratorního prostředí, přesně definovaného vzorku a doprovodných/balastních materiálů, čím méně je personál školený, tím vězší je možnost chyby.

Neschvaluji alkohol za volantem, bez piva po jídle vydržím, navíc nealko piva mají dnes výbornou kvalitu. Ale z čistě odborného hlediska si myslím, že určitá tolerance - ne k opilým řidičům, ale na chybu použité metodiky by se zavést měla. Není možné se tvářit, celá metodika a přístroje jsou 100% přesné a bezchybné. Nic takového neexistuje.

0 0
možnosti
DK

Fonon

2. 6. 2009 11:47
Re: Tady jde o docela jinou věc

bohužel si to někteří myslí a nevědí, že každé měření je zatíženo 2 chybami: systematickou, kterou lze vyloučit vhodným způsobem a náhodnou, kterou nikdy vyloučit nelze (viz tvůj příspěvek). Bohužel, dneska je takový názor (znám ze svého okolí), že musí jít všechno a nejlépe okamžitě.

0 0
možnosti
N

Nero

2. 6. 2009 11:21
Jste vůbec člověk?

Po českém obědě nesmím ani malé pivo.Smí  řidič neklimatizovaného auta přežít ve zdraví?Nebo má dát výpověď?

JEN PRO VAŠE CO BY BYLO,KDYBY BYLO!

0 0
možnosti
KD

fifi16

2. 6. 2009 11:24
Re: Jste vůbec člověk?

Jste závislý na alkoholu? Ne? Pak si dejte Birrell.

0 0
možnosti
VT

vatty

2. 6. 2009 11:13
???

Kdyz si da nekdo jedno pivo pred jizdou, tak je opilec?

0 0
možnosti
KD

fifi16

2. 6. 2009 11:23
Re: ???

Opilec ne, ale pod vlivem ano.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
Jeden z těch, co mu není úplně jedno, kam naše malá, chudá a špatně spravovaná zemička směřuje

Seznam rubrik