Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

28. 2. 2011 1:16
to bolí

To opravdu bolí číst podobné věci. Lidi nepište o tom když tomu nerozumíte, nebo aspoň nepište co už tu bylo napsané mnohokrát.

Alespoň základní věci: ano lékaři mají černé přesčasy, bohužel se vytvořil stav kdy provoz bez těchto přesčasů není udržitelný(reforma žádoucí) a ty přesčasy jsou obvykle neproplacené(!!) a tiché akceptování je bohužel nutné aby tam dotyčný pracoval.Ne DO se fakt netýká "zavodářů" se soukromou ambulancí v bouráku za tři miliony.Blogy jsou plné řečí jak ten a ten zaplatil doktorovi čtyřmístné "všimné" když se vám to nelíbí tak tam připište pracoviště případně jméno dotyčného( to druhé, ano vím právně problematické) nebo si podobné zkazky nechte od cesty. A nakonec propustit si  je nemůžou dovolit , kdyby mohli tak normálně přijmou jejich výpovědi které stejně měli na stole. Ano msta pár vůdcům je samozřejmě možná.

 

0 0
možnosti
LZ

košťálka

28. 2. 2011 7:41
Re: to bolí

nejvíc chytří jsou ti, kteří absolutně nic neví. Není pravda, že se přesčasy dělají, protože si na peníze zvykli, ale protože prostě doktoři nejsou. Jestli si případní stěžovatelé všimli, musí ti lékaři opět podepsat další smlouvu kvůli přesčasům.Hodně ředitelů křičelo, že všechny zpět nevezmou a ejhle-néé, že y byli takoví dobráci, ale prostě a jednoduše zjistili, že nemají náhrady. A proč někdo dává úplatek? na úplatky jsou dva: ten kdo dává a ten, kdo bere. Obojí je trestné. takže pokud se to dotyčnému nelíbí, ať doktora, který vyžaduje úlatek udá, jinak se dopouští trestného činu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
Jeden z těch, co mu není úplně jedno, kam naše malá, chudá a špatně spravovaná zemička směřuje

Seznam rubrik