Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Prekrasna otazka, pane Petre Friedo. Od roku 1306 do roku 1918 jen jednou jsme se pokusily si vladnout sami. S uctou k Jirimu, bylo to skvele.

Vsak vase vidina s touto otazkou je od ceskeho cloveka presna. Vidite se ve spojeni s temi byvalimi neprateli z pohledu jejich stability. Chcete mit ten bod ve vasem svete, na ktery muzete vsechno svistvo hodit, aniz vas to bude stat jednu korunu.

Nechme vsak polemizovani okolo vasich navrhu, ktere vsechny odhazuji jako nepotrebne pro CR.

Jsem technolog a ma prace v leteckem prumyslu vyzadovala presnou organizaci prace s dusledkem konecneho vyrobku s presnosti pro letecky prumysl.

V prvni rade oddeleni penez od vlady a prenest je do Snemovny. Potrebna vlada MUSI zadat na jeji program, vsak az po projednani tohoto programu v teto dolni komore. Musi byt schvalena i v Senatu a tim se stava zakonem. Na pozadani kohokoliv v republice, Ustavni soud rozhodne o ustavnosti tohoto programu \zakonu.

Mit takovy system, musime zmenit Ustavu a zorganizovat statni progran jako "Primou demokracii". Volit jedince jsme se naucily v trech zkouskach a ta posleni byla presne jak ma byt. I USA se muze ucit po teto volbe od CR. jak presne zorganizovat volbu jedince.

Jestli toto udelame, nemam obavy o nasi budoucnosti jako pevna republika. Takova nebude mit nutnost se zdruzovat politicky v novy utvar. Sice vy ztratite, spolu s dalsimi Cechy, ten bod pro hazeni svinstva, ktere vznika v kazde organizaci.

Dekuji za pozornost.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, je i jiná cesta. Nechme to jak to je. Přiznejme si současný stav a jak k němu došlo. To je východisko. I přes tu bídu je dnes v politice řada osobností, které nezajímá jen vlastní prospěch. Měly by zůstat a ty ostatní z kola ven. A straníci, dejte prosím příště na kandidátky jen ty osobnosti! Děláte to pro své potomky. Cesta je cíl.

0 0
možnosti

Pozoruhodné je, že v době, ve které konečně si budeme moci sami vládnout bez ruských tajných služeb, se ptáte, komu bychom se měli podřídit se svojí vládou!

Putin usiluje o svoji Velikou Rus sahající od Lisabonu po Vladivostok a rozvíjí v celé Evropě, nás nevyjímaje, svoji desinformační, hybridní válku, abychom svoji vládu podřídili jemu, a my v této době, kdy konečně máme možnost si sami efektivně vládnout bez jeho sluhů i mezi našimi politiky, Vy píšete tato slova?

Proč? Propadl jste ruské desinformační, hybridní válce a jste stoupenec jeho alternativního myšlení?

0 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás,

z mé strany nadsázka.

Rád bych, abychom si úspěšně vládly.

Ale úspěšně.

Chtěl jsem vzbudit diskusi.

Proto ta ironie v nesmyslných možnostech

0 0
možnosti
Foto

Období 1989-2022 bych nehodnotil jako cestu k dnešní nespokojenosti. Já jsem docela spokojený, i když nás teď asi čeká pár hubenějších let - žádná tragedie to ale není.

5 0
možnosti
VF

Území zde žijící desetimilionové populace je systematicky devastováno a demolováno periodickým přerozkrádáním majetkové držby a vyvražďováním a emigracemi schopných aktivních osob. Vrstvy satrapů chápajících se vlád jsou korumpovatelní a zkorumpovaní zločinečtí zbohatlíci, profilovaní v řežbách zájmových gangů v restitučních a nenávistně odvetných šarádách. Výsledkem je přechod od jednoho vazalství k jinému, přičemž to současné je ještě horší než to minulé. Tak se vytváří rozvrácená, závislá, neokoloniální gubernie, určená jako potenciální kanonenfutr v globálních válkách mocností. Dobře nám tak, je třeba vyvěsit žlutomodrý hadr.

1 2
možnosti

A kdo to tu všechno naplánoval a ovlivňuje? Ruské tajné služby v ruské hybridní válce! Dokud to budeme popírat, nedostaneme se z té bídy!

2 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na SSSR. Nebo si už nevzpomínáte jak přicházel mráz z Kremlu?

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás,

nezapomněl.

To jsou ty limity v letech 1948 až 1989.

S omezeními jsme si vládli, ale nic moc.

0 1
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 313x
Jsem důchodce se snahou o aktivní život. Chtěl bych vyjádřit svoje a znát Vaše názory na život společnosti.

Seznam rubrik