Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Super článek! R^

0 0
možnosti
TH

V Irsku jsem nějakou dobu žil. Dost jsem tu zemi procestoval, poznal pijatiky s místními a dokonce se zúčastnil i irské svatby, jež čítala 220 hostů. Mám na Irsko krásné vzpomínky, ale přesto mi jednoznačně více chutná whisky skotská. Zkusil jsem si jí objednat v jednom baru a ač jsou Irové velmi srdeční a milí, tak ten barman mne probodával očima, dělal, že jí nemůže najít a po chvíli vytáhl zaprášenou láhev Black and White, což je zrovna slabší whisky. Zřejmě to vědí a schválně jí vedou :-)

Nejlepšího Guinesse jsem pil přímo v pivovaru - pohádka. Ale Irsko není pouze tato značka, v Corku se dělají další dva vynikající stouty Beamish a Murphy's.

Nekouření v hospodách se na návštěvnosti vůbec nepodepsala a sami moji kolegové z práce - kuřáci - si to chválili z důvodu menšího počtu vykouřených cigaret. Komu by se také pořád chtělo postávat v tom větru.

3 0
možnosti
MP

Byla jsem před pár lety v Severním Irsku, taky to nebyl cestovkový zájezd. Tím, že spoustu akcí nám zařídili irští přátelé, jsme poznali Irsko trochu "zevnitř". Dodnes mám diplom "znalce - ochutnávače" z jedné palírny whiskey. Jsem spíš pivař a tvrdý alkohol nepiju, tudíž jsem vybírala tu nejmíň protivnou a pro mne pálivou, takže jsem z devíti vzorků vybrala jemnou irskou whiskey. To jsem si u Irů našplhala;-D. Váš článek mi nastartoval pásmo pěkných vzpomínek na Irsko. Díky.

2 0
možnosti
MF

Také děkuji paní Pokorné!:-)

0 0
možnosti
VV

Hezke, takove odlehceni mezi temi valecnymi stvaci zde.

1 0
možnosti
MF

Díky! Ty vzpomínky mám už napsané dlouho, jen jsem k nim neuměla přidat fotky, tak už jsem se to snad konečně naučila!

0 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik