Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZT

Kritizovat a osočovat umí každý. Zajímalo by mě co autorku opravňuje k její kritice.Mohla by nám také vysvětlit z čeho pramení její obdiv a nadšení z politiky pana Putina, které také ráda prezentuje.

0 0
možnosti
DM

Je jednoduché někoho od stolu odsoudit jako válečného zločince. Jen pár kontrolních otázek. Kdo používá civilní obyvatelstvo jako živé štíty? Kdo používá nemocnice jako skladiště zbraní a vchody do tunelů? Kdo posílá rakety na civilní obyvatelstvo bez varování? Kdo potřebuje neklid a konflikt k tomu,aby svoji existenci zdůvodnil? Pro koho je smrt vítaným odchodem do ráje? Kdo nakupuje rakety a zbraně za peníze,které ti západní idioti štědře poskytují na pomoc obyvatelstvu? Atd. Tak co myslíte kolikrát odpovíte Hamas a kolikrát Izrael ? Jsem zásadně proti ozbrojeným konfliktům,ale arabská mentalita nechápe umírněnost a ochotu k jednání jako vstřícné gesto, chápe to jako výraz slabosti a vlastní vítězství.

1 0
možnosti
MM

Západní humanitárky nemají šanci působit na územích kontrolovaných proruskými separatisty. Ty je tam nepustí, protože je považují za špiony a nepřátelské elementy.. Pokud chcete, aby vaše peníze šly na pomoc ruským separatistům a utečencům z vých. Ukrajiny, musíte se obrátit na jiné instituce - zkuste to přes Ruskou pravoslavnou církev třeba..Tvrdit, že ČvT podporuje v Sýrii a Iráku teroristy je demagogie. Jinak vaše výtky docela chápu, ale zároveň dodávám: Lidská prává jsou politikum a v tom tkví nějvětší riziko lidskoprávních organizací, neboť udržet si neutralitu a zavděčit se všem je v praxi takřka nemožné. Druhá věc je humanitární pomoc, která by měla být z principu poskytována všem. Myslím si, že na misích ČvT se žádná selekce příjemců pomoci podle politického zaměření, náboženství, rasy atd.,nedělá.

2 1
možnosti
JC

Ale dělá, dělá se ta selekce! Kolikpak zraněných policistů z Majdanu se přivezlo do ČR vládními speciály? Já Vám to prozradím - ANI JEDEN!Rv

0 0
možnosti
Foto

Sice jste to všechno srovnala do jedné lajny, ale v zásadě máte pravdu.R^

4 1
možnosti