Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Tančit s vlky (nočními) přišla na Olšany i Marta Semelová. Škoda, že autorka neuvedla, jaký taneček si skočily... :-)

7 0
možnosti
JL

Autorka uz na zacatku pise neco zkreslujiciho, nepresneho. Neprimo obvinuje Honzu Vycitala, ze "prepisuje" dejiny. Honza nezpiva, "nas" osvobodil Patton, zpiva "Plzen osvobodil Patton". Coz je nezpochybnitelna pravda pani autorko, vubec se nevyjadruje k tomu kdo mel vetsi zasluhu na osvobozeni Ceskoslovenska.

5 0
možnosti
VV

Domnivam se, ze zapadni spojenci. Bez jejich dodaa vek vojenske techniky SSSR bombardovani nemeckych zbrojnich tovaren by se Nemecka rise rozprostirala az k Vladivostoku. I kdyz to soudruzi ucitele socialistickeho dejepisu budou popirat.

1 2
možnosti
VV

Nocni vlci? Co je to? Jako dite si vzpominam bud na nocnik, nebo jako vojak na vlka. Ten mel neco s opruzenym pozadim z pochodu s plnou polni.

A pokud jde o motorkarske kluby, tak Hells Angels a Bandidos nemusi nikdo predstavovat. O Putinovych chranencich clovek musi hledat na netu.

0 0
možnosti
OV

slušní lidé neprudí na hřbitově...

3 0
možnosti
VF

"To tenkrát ve čtyřicátém pátém" jsem měla dva roky, asi máte lepší paměť. Kytičku obětem války položím s hlubokou úctou, ale při průjezdu Nočních vlků se mně vybavil průjezd vlků v roce 1968.

8 1
možnosti

Jste hodně, ale hodně naivní paní....Nejen že Jaroslav Foldyna zve do České republiky ruský ultra-nacionalistický nábožensky fundamentalistický motorkářský gang, on sám je členem bizarního samozvaného pravoslavného náboženského řádu založeného v České republice. Zakladatelem řádu Svatého Konstantina a Heleny je bývalý agent StB Evžen Freimann, toho času zbaven pravoslavnou církví práva sloužit mše pro blíže neurčené poškozování dobrého jména církve, pravděpodobně pro provozování sexu s muži.

Asi nejzajímavějším členem řádu byl bývalý sovětský generál Valentin Varennikov, veterán od Stalingradu, velitel ruských jednotek v Afghánistánu a obdivovatel Josifa Stalina. Varennikov byl přesvědčený o tom, že Rusko musí hrát nekompromisní roli ve světové geopolitice, což ho dovedlo až k pokusu o puč proti Michailu Gorbačovovi. Varennikov později založil i ultra-nacionalistickou stranu Rodina, která byla jedním z hlavních organizátorů pokusů o sjednocení evropských nacionalistických, fašistických a neonacistických stran v Evropě...

Sám Foldyna má na ruce vytetovaný znak srbských Četniků, jednotek, které za 2. světové války kolaborovaly s nacistickým Německem a fašistickou Itálií a aktivně bojovaly proti antifašistickému odboji.

3 0
možnosti
JZ

Ja vyrazil stejnym smerem jako Vy blogerko, ale o dve hodiny pozdeji, az po pate.

1 0
možnosti
OZ

Například Hells Angels, sausage jockeye zásadně neberou. Je pěkné, že udatní Voloďovi vlci jsou v příjímání svých členů mnohem liberálnější....přemýšlím, jestli nakonec mezi Foldynou a vlky došlo i na pověstné jazyky;-)

9 1
možnosti
Foto

J98a83k79u55b 82R73o78t66h

9. 5. 2018 10:31

HA MC i ostatní MC rovněž: a) nechtějí a také nedostávají od státu milionové dotace, b) nezakládají paramilitární jednotky a nebojují v jejich řadách v cizích krajích, c) nepodporují masivně politiku státu a establishmentu, d) nedávají povolení ke zřízení zahraničního chapteru MC kdekomu jen proto, aby jich bylo hodně a byli všude, e) a to mne fascinuje zde, při pohledu na Foldynu, nikdy nedají klubovou vestu, i když bez barev (a tato, co má F. je specifická právě pro NV) kdejakému parlamentnímu žvanilovi jen proto, že se s nimi někde vyfotí a snaží se někomu strčit jazyk do úst.:-/

8 1
možnosti
Foto

Nikdo z jen trochu normálních občanů nepopírá velké lidské oběti Rudé armády při osvobození naší vlasti v roce 1945. Takže - nikdo nepřepisuje dějiny (máte to možná trochu popletené s tzv. dějepisem v letech 1948-1989, kdy se tak nějak cudně mlčelo o podílu SSSR na agresi vůči Polsku, Finsku atd. Nebyly fotky Rudé armády a Wehrmachtu na Curzonově linii v roce 1939).

Jde o obyčejnou lidskou slušnost při pietě. Každoroční spanilá jízda motorkářů z Ruska má do piety asi stejně blízko, jako kulometná salva při Dvořákově Largu. Jde o obyčejnou provokaci, kterou přiživuje i potrhlý poslanec Foldyna.

Nikdo vám nebrání, abyste si s Rusy zatančila.

19 2
možnosti
OZ

...ani jsme se nikde nedočetli, že Stalin na jaře 1940 blahopřál svému spojenci Hitlerovi k dobytí celé Francie ...

13 1
možnosti
JF

Ty kožený hadry, vedro, celodenní sezení na motorce, celkem pochopitelně se ta rudá Putinova partička jmenujou "vlci".:-) každý má nejmíň jednoho...

Foldyna vypadá opravdu jako buccaneer, takovej ten nepřiznanej. To je hroznej život, komouš a jeho kamarádi mají vlka. Hrůza.

13 2
možnosti
Foto

no jó, ale proč mu říkají "Noční"???8-o

1 1
možnosti