Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...souhlasím s vámi s výjimkou jednou...to je Kašuka...více zde...

http://ladislavnadvornik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=482372

0 0
možnosti
AT

Nechci moc vířit diskuzi na téma porušování zásad diskuzí a cenzura ze strany SOUKROMÉHO subjektu, proběhla už mnohokrát. Já osobně jsem pro benevolentnější přístup a vyznávám zásadu, ať se každý hlupák znemožní sám. Ale jsou lidé, kterým zveřejňování evidentních lží, urážky a v neposlední řadě i porušování zákonů může vadit.

Co ale vadí mně, je přifukování a démonizování. V článku uvádíte bombastickou větu, že z webu ČT mizí "záhadně" celé pořady, přitom jste uvedla 2. Zaujalo mě to, poslal jsem emailem dotaz, bylo mi sděleno, že na pořady do určitého roku nemá ČT vysílací práva přes internet. Nebyly tedy dostupné nikdy. Týká se to i některých dalších dílů, u kterých žádnou konspirační souvislost nevidím. Já nevím, mně tohle vysvětlení připadá logické. Dál mi připadá legrační představa, že někdo "zcenzuruje" pořad tak, že ponechá odkaz a video smaže. No a čím jsem měl asi začít: proč by to někdo vůbec dělal?? Důvody, které jste naznačila mi připadají hodně úsměvné. Hlavně dnes, v době téměř neomezených možností šíření informací. I těch úplných kravin.

0 0
možnosti
MF

Jo, jo máte pravdu - možnosti jsou opravu neomezené...Ne opravdu je možné i Vaše vysvětlení, ale nic to nemění na tom, že mám takový blbý pocit....Ale to víte ženská reaguje hlavně pocitově a ne rozumově, jako Vy!

0 0
možnosti
Foto

Trouba, který se fotí se samopalem pod ruskými vojenskými symboly mně chybět nebude.

0 0
možnosti
MC

Jsem měl onehdá názorovou rozepři s mým oblíbeným adminem, kterého jistě mnozí déle diskutující znají a jednu s jeho odpovědí na dotaz, jak to vlastně funguje, si dovolím citovat:

Příspěvky vyhodnocují administrátoři a pokud je to možné, snaží se je posuzovat jednotně. Přísnějšímu metru u jednotlivých příspěvků se ale podle mého názoru

nedá vyhnout vždycky, ostatně proto také máme tyto kontrolní mechanizmy jejichž výsledkem je to, že máte příspěvek zpět v diskusi.

0 0
možnosti
Foto

"Je něco shnilého ..." konstatoval autor už téměř 4 století před Svěrákem a ono se na tom nic nezměnilo ani po Velké listopadové antisocialistické revoluci. Mocní mají pod sebou média a dělají vše pro umlčení nežádoucích. Mít AfD v Německu stejnou mediální podporu jako vládní strany, tak ve volbách zvítězila.

0 0
možnosti
Foto

Jakou tedy navrhujete obranu proti překrucování, lžím, politické manipulaci a propagaci? Pan Kašuka nepsal nic jiného a i já jsem žádal, aby byl přesunut do soukromých.

0 0
možnosti
Foto

Proč potom nežádáte to samé i v případech blogerů Peszyňského a Zieglera?

0 0
možnosti