Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak to je teda úlet. To musela byť kocovina...

0 0
možnosti
TP

Jenom tam máte jednu chybu. Ta osoba v žádném hledáčku tajných služeb nebyla.A ted nevím jestli je to dobrá nebo špatná zpráva.

0 0
možnosti
MF

Máte pravdu, teď jsem si to vyslechla ve zprávách, ale běžný "folklór" u těchto incidentů byl, že "zneutralizovaný" byl všem(tajným službám) známý, hledaný a profláknutý, tentokrát to tedy byl Maročan bez záznamu, takže se nabízí ta otázka, zda je to vlastně dobře nebo špatně!

0 0
možnosti
JS

Rika se tomu "Newspeak" a pouziva to bruselske Ministerstvo Pravdy :"Valka je mir, svoboda je otroctvi a v nevedomosti je sila."

2 0
možnosti
VC

Není to v tom Bruseli ale v té bruseli ;-D

1 0
možnosti
PB

..... bych do tech inkluzáků nasypal aj pojmy,- frustrace, deprivace, radikalizace a slušný zdravení sousedů,- ..... aby měli jasno jak sa ty incidenty startujou, žejoVEU

2 0
možnosti
KS

Zírám, kolik lidí neví, že Brusel je v šestém pádě v Bruselu.

4 5
možnosti
JH

Nikoli. V bruseli je správně (věcně, ne česky)..

3 1
možnosti
MP

;-DR^Nějak zajímavě se to v tom Bruseli vyvíjí. Kdysi jsem si říkala - proč to radši nebouchne v Bruseli, aspoň by se mocipáni vzpamatovali. Teď si zase říkám - je to blbé, jakmile jim začne hořet koudel u ....., tak je napadnou pěkné blbosti. A ono jo, viz ta zelená "myslitelka" navrhující lifrování celých vesnic směrem OST:-/

14 0
možnosti
VJ

Také mě to názvosloví pobavilo. No ano, pobavilo. Než se to dostane k nám, udělají z toho dotčené krajiny jen takový bizarní folklór. To my už budeme připraveni.

4 0
možnosti