Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

.... a PROČ by to mazali???

1 0
možnosti
MF

Už se se mnou ani "nemažou", přišlo mi psaní od adminů, že můj článek má malou informační hodnotu a je moc krátký, takže ho vyhodili z hlavní strana a zařadili do nějaký "miniblogů", o kterých jsem do dnes neměla ani tušení, ale já se nedám!

0 0
možnosti
OU
MF

Ha, ha - to jste si naběhlByla vám doručena zpráva ze systému blog.idnes.cz. Její znění je: Dobrý den, Váš článek https://franzova.blog.idnes.cz/...tml jsme byli nuceni přesunout do rubriky „Miniblogy“, která se nezobrazuje na hlavní straně Blogu iDNES, protože text porušuje Kodex blogera: „Na titulní straně Blogu iDNES.cz nemohou být velmi krátké texty s malou informační hodnotou, které se svým obsahem i rozsahem hodí spíše do diskuse pod článkem s podobným tématem, jako blog však neobstojí a budou bez upozornění stahovány na osobní blog autora nebo do rubriky Miniblogy.“ Více viz Kodex blogera: http://info.blog.idnes.cz/...939 Děkujeme za pochopení. Za administraci blogu Kateřina Míkovcová Od: helpdesk

0 0
možnosti
JK

Drobné upřesnění, předmět vakcinologie se nikde v ČR nepřednáší, pravděpodobně proto, že je to název odborného časopisu a nikoli oboru, který se dá nějak studovat, a pán sice je imunolog, jenže veterinární. Ale tím si přece ty slavné rady od pana IMUNOLOGA a VAKCINOLOGA nebudeme kazit, žejo ;-D

5 1
možnosti
Foto

Možná se nepřednáší, ale pokud se vývoji vakcín a očkování budete profesně věnovat, můžete se vakcinologem stát. Jedním z nejznámějších, a přitom v současné covidové hysterii nejpříčetnějším a nejstřízlivějším, je Mudr. Jiří Beran.

Jiří Beran (epidemiolog) – Wikipedie (wikipedia.org)

3 0
možnosti
PC

Poslechl jsem si už v podvečer. Naprosto přesné, ucelené, objektivní, odborné a narovinu podané informace!R^R^R^

3 0
možnosti
PC

+ včetně zhodnocení celé situace nejen u nás, ale v celém světě. Takových kapacit je i ve světě spousta, ale záměrně, zcela účelově jsou lidem zatajovány.

3 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik