Sdílejte, než to dají na miniblog - rozhovor se skutečným vědcem a Člověkem

Můj minulý blog jako upozornění na výborný rozhovor s prof.RNDr.Jaroslavem Turánkem, CSc. DSc. má podle adminů iDnes "malou informační" hodnotu! Proto byl vyloučen z titulní strany, zajímavé, že...

Byla vám doručena zpráva ze systému blog.idnes.cz. Její znění je: Dobrý den, Váš článek https://franzova.blog.idnes.cz/…tml jsme byli nuceni přesunout do rubriky „Miniblogy“, která se nezobrazuje na hlavní straně Blogu iDNES, protože text porušuje Kodex blogera: „Na titulní straně Blogu iDNES.cz nemohou být velmi krátké texty s malou informační hodnotou, které se svým obsahem i rozsahem hodí spíše do diskuse pod článkem s podobným tématem, jako blog však neobstojí a budou bez upozornění stahovány na osobní blog autora nebo do rubriky Miniblogy.

Pravda text byl krátký, protože ke slovům pana profesora nebylo, co dodat! Přesvědčit se můžete zde: Rozhovor s prof. RNDr. JAROSLAVEM TURÁNKEM, CSc., DSc. vakcinologem, imunologem, farmakologem o vakcínách - NášTub (nastub.cz)

Takže, abych uspokojila adminy iDnes bude to dnes delší, co si třeba popovídat o vzniku cenzury? Cituji z  knihy pana Vlastimila Vondrušky O svobodě myšlení: "Náboženské názory je třeba kontrolovat a dovolit šíření jen těch správných. Tak se zrodila cenzura, jejíž podstatou bylo ideologicky pochybné knihy zakázat a případně zničit hned v zárodku." 

Postavit proti novému náboženství zvanému "covidismus" názor skutečného odborníka a statečného člověka pana profesora Turánka je evidentně trestuhodné, škoda, že už  pálení knih a upalování autorů v dnešní době vyšlo z módy, ale možná se dočkáme. O covidismu nelze pochybovat, nelze před ním varovat, lze ho jen tupě následovat a přitakávat. Kdo není s námi, je proti nám, i kdyby to byl světově uznávaný odborník, pan profesor Beran by mohl vyprávět...

Tak už má můj blog dostatek písmenek, odstavců a informačních hodnot, co si na mě zase vymyslíte?

S pozdravem

M.Franzová

Autor: Martina Franzová | čtvrtek 19.8.2021 23:31 | karma článku: 23,83 | přečteno: 756x