První oběti studené války

Vážení přátelé chlupatých kožíšků a vlhkých čumáčků! V tuto -  pro nás tak těžkou chvíli - semkněme se a věnujme tichou vzpomínku našim drahým zesnulým - Skripalovým mazlíčkům.   

 

Odešli tiše, pohřeb se konal žehem patrně v britských laboratořích.

(Náklady kremace velkoryse uhradí sama paní premiérka Theresa Mayová).

Zároveň dovolte, abychom vyvrátili zcela nepodložené zprávy rádia Jerevan, že nebohá morčátka se jmenovala „Čuk“ a „Gek“ a kocourkovi se říkalo „Vova“. Nic z toho se nezakládá na pravdě, přímo ze Salisbury  jsme od týmu vědců obdrželi naprosto hodnověrnou zprávu, že sameček morčete se jmenoval „Čok“ a samičku pan Skripal pokřtil „Novaja Rossija“, zkráceně “Novi“. Jméno zvěčnělého  kocourka-hrdiny zatím podléhá přísnému utajení. Až do konečného vyřešení případu nebude veřejnosti sděleno!

Naši milování chlupáčci nezemřeli zbytečně, zemřeli ve službě své krásné svobodné vlasti Velké Británii, která se nezalekla hrozícího nebezpečí z východu a odvážně se postavila na obranu těch našich správných západních hodnot. Čest jejich památce! RIP!

 

Pro kritiky, kterým se zdá můj blog málo pitomý a na hlavu postavený, dávám nášupem úžasný text z 6.4. v Lidovkách:                                            

Británie tedy odhalila, že když se vyšetřovatelé dostali do Skripalova uzavřeného domu, jeho dvě morčata byla již mrtvá - zřejmě zemřela žízní - a jeho kočku bylo nutné utratit. Zvířata byla následně spálena, aby nedošlo k šíření novičoku.Zdroj: https://www.lidovky.cz/zdravotni-stav-sergeje-skripala-uz-neni-kriticky-uvedla-nemocnice-v-salisbury-19t-/zpravy-svet.aspx?c=A180406_150122_ln_zahranici_ele

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Martina Franzová | pondělí 9.4.2018 7:55 | karma článku: 17,70 | přečteno: 302x