Nová politická strašidla z pražského podhradí

V době nedávné jest nám pozorovati zvýšený výskyt podivných bytostí pohybujících se mezi námi zatím v podobě lidské, leč vykazujících jisté znaky, jež je předurčují státi se novou generací tzv. „nemrtvých“.

Obávám se, že jim bude souzeno po smrti po nocích obcházeti místa svých zlých skutků a prositi náhodné kolemjdoucí o vysvobození.  Již za života je možno se s nimi setkati poblíž Staroměstského náměstí a zvláště na Malé Straně v okolí slovutných paláců Valdštejnského, Thunovského a jiných.

Páter Vyklouz - ač vystudovaný kněz, vzdal se tento svého poslání byv sveden odpudivou povětrnou ženštinou známou pod jménem Politika. Sešel z cesty pravé a rozhodl se škoditi lidu svému ve vysokých funkcích. Jako trest ho patrně čeká obcházení Hradu pražského v podobě populárního komika Vlasty B. za zpěvu písně:

„ Já jsem se těšil na tu medajli

Daj-li mu ji a nebo nedaj-li

Kdybych se náhodou znova narodil

Tak bych se zmačkal a pak zahodil.“

Doktor Alík - muž, který se záhy zaslíbil peklu a namísto, aby pečoval o duši svou a svých oveček, samému Satanáši slouží. Sloužil mu před listopadem a slouží mu i dnes. Svým temným ďábelským zjevem coby černý pudl dštící oheň a síru bude strašiti malé děti zvláště v okolí pražských chrámů a kostelů, nejčastěji v okolí kostela Nejsvětejšího Salvátora.

Divá Klára – žena odvážná a spravedlivá. Bojuje za práva národa svého, leč právě proto je pronásledována mnohými. Pravděpodobně skončí na hranici, pokud nebude dle nového práva zaveden trest ukamenováním. Pražskými uličkami se bude proháněti coby Meluzína a šeptati do uší osamělým nočním chodcům: „Já jsem vááááásssss varovaláááááá“!

Integrovaný Turek s useknutou hlavou pod paží  známý též jako katolický Syřan, nezletilý uprchlík z Etiopie, ubohý Afghánec atd. atd.,   prostě je to strašidlo, které obchází celou Evropou v různých podobách a děsí miliony. U katolického Syřana byl zaznamenán krátký výskyt v naší vlasti, leč díky Bohu a mizernému ubytování, odsunul se tento strašiti dále na Západ. Jest se obávati, že Evropané se tohoto strašidla už nikdy nezbaví a budou tak trestáni za svou malou statečnost a pokleslou víru v Boha svého.

P.S. Zapomněla jsem na sbor "Oranžových upírů", právě dnes se přiznali "Potřebujeme novou krev!"

 

 

 

 

 

Autor: Martina Franzová | pátek 4.11.2016 10:56 | karma článku: 31,45 | přečteno: 1135x