Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní je "chacharka"? To mnohé vysvětluje....

0 0
možnosti

Sobotka prodal Bakalovi OKD a je premierem. Kalousek zašantročil padáky, tanky, kasárna a stal se ministrem financí. Babiš vytuneloval chemické závody, pořídil si čapí hnízdo a je taky ministrem financí. Celá ta smečka krade.

Takže přestaňte brečet. Můžeme si za to sami. MY jsme si to zvolili. MY jsme jim tohle dovolili. MY si to zaplatíme.

To, že už léta volím jiné, než sedí ve vládě, mi vůbec nepomohlo. Dokud budou grázlové, kteří volí zloděje a hlupáci, kteří nechodí k volbám, tak to nás pár nezmění.

1 0
možnosti
PM

Spíš je to o tom, že ti "nezloději" a "nehlupáci" nejsou schopni ani ochotni se navzájem nějak domluvit. Pidistraniček s prakticky totožným programem, ovšem s nulovým vzájemným kooperativním potenciálem, je nepočítaně. Mnoho náčelníků, málo indiánů:-/

0 0
možnosti
Foto

Z textu, který jste, (rozto)milá jmenovkyně uvedla, je vidět, že u Jarouška Nohavice opravdu šlo klesnout i pod tu nejnižší úroveň.

1 7
možnosti
PK

Před lety jsem byl několikrát v USA. Při jedné z těch cest jsem náhodou narazil na "město duchů" ve Skalistých horách. Když jsem se jednoho místního ptal, co to je, tak mi odpověděl, že bývalé hornické město - v okolí se těžily rudy barevných kovů, byly tam úpravy a nevím co ještě. Po WWII klesla poptávka, klesly ceny a těžba se nevyplatila. Tak to uzavřeli, lidé se postupně odstěhovali do prosperujících částí Států a město pohltil les a prérie včetně strojů atd. Zůstala tam jen malá osada na transkontinentální dálnici (postavené o mnoho let později) a skanzen pro turisty. Za 10 dolarů tam bývalý horník provázel v jedné ze štol, dokonce i s ukázkou těžby. Když jsem tam přijel, tak udělal prohlídku pro 3 osoby (mne a nějaké 2 Japonky či Korejky). Jeho žena měla v městečku kancelář, vybírala vstupné a zájemce vozila autem k asi 3 km vzdálenému dolu A na otázku, jak to vlastně proběhlo, jen odpověděl. "Každý si tady musí poradit jak umí, už od doby osidlování Západu".

A tady se z toho dělá takové šou.

6 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik