Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, toto jsou právě ty situace, kdy se antinatalismus stává poměrně závážnou pozicí a nabízí se jako jedna z variant. Nezastávám ho, ale musím uznat, že je to vážný argument

http://jakubmoravcik.blog.idnes.cz/c/417325/Hozena-rukavice-antinatalismu.html

0 0
možnosti

Úcta k lidskému životu se dostává na úroveň barbarských časů. Děti jsou slabé a zranitelné, když někdy vidím všechen moderní útok na děti, je mi těžko. Myslím tím nemoci dětí z třetího tatínka, obchod s děvčaty i nespravedlivé zákony k likvidaci počatých nenarozených dětí. Právo dítěte na otce a matku se stává čím dál méně dosažitelným, některé země mají dokonce zvláštní soudy k svévolnému odebírání dětí z rodin (viz případ bezprávného odebrání dětí, který dopadl pro Poláky dobře, ale naší rodiny se nezastal ani parlament (v diskuzi)  http://lucieamaliesulovska.blog.idnes.cz/c/414093/Norske%2Durady%2Dukradly%2DPolakum%2Ddite%2DUnesli%2Dsi%2Dho%2Dzpatky.html).

0 0
možnosti

Dávám karmu za ženský názor a odvahu. Lidé jako živočišný druh potřebují překročit svou biologickou krutost, která jim velí pozabíjet nepřátele včetně dětí. Na rozdíl od zvířat na to máme potenciál. Každý, kdo neválčí, vyhrál a posunuje evoluci a budoucnost směrem ke kooperaci a ne k masovému vyvražďování.

0 0
možnosti

Každý, kdo rezignuje na použití násilí, stane se obětí prvního agresora s klackem. 

"Si vis pacem, para bellum" platí stále. A přežije jen ten, kdo se nejen ozbrojí, ale také věrohodně deklaruje schopnost a ochotu zbraně s potřebnou tvrdostí použít.

0 0
možnosti

Palestinci obětovali své děti jako živé štíty. Vedení Ukrajiny se rozhodlo obětovat své děti na oltáři EU.

Ano, je smutné, že dospělí obětovali děti. Ale naše media tyto oběti využívají stejně jako ti co je obětovali. Ty děti za nic nemohly. Ale jejich smrt se hodí spoustě lidí. Těch lidí, kteří si svoje děti chrání.

Až půjdete příště k volbám, myslete i na to.

0 1
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik