Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky se musím přiznat, že jsem přehodnotila své unáhlené předsudky;-) Až když člověk má možnost poznat je blíž, pochopí. Jejich houževnatost, pracovitost a slušnost, by mnohým, měla být příkladem. Vám moc děkuji za tento článekR^

2 0
možnosti
Foto

Téma spíše pro pana Dienstbiera - porovnat počty Asiatů a Romů žijících u nás v souvislosti s problémy  jejich integrace, jejich přístupu k práci a ke vzdělání!!, resp. zastoupení ve speciálních (zvláštních) školách. Je to skutečně "zásluhou" naší společnosti nebo je problém někde jinde?

1 0
možnosti

A vietnamští studenti jsou pracovití, zdvořilí a příjemní.

5 0
možnosti

Zlatí Vietnamci. V ulici máme dvě vietnamské prodejny, kde často nakupujeme. Vždy usměvaví, ochotní. A nesmírně pracovití. Taková menšina v Česku se mi líbí. :-)

5 0
možnosti

Kdysi se mne jedna americká přítelkyně zeptala, jak bych přijala, kdyby si moji synové přivedli nevěstu jiné rasy či národnosti. Poctivě jsem se zamyslela a Vietnamka by prošla bez problému, ostatní taky, jen bych těžko zkousla cikánku (nebudu se rozepisovat, proč bych v tom viděla problém, ale hodně lidí by mne pochopilo).

4 0
možnosti

Vy vubec nejste xenofob;-)Tak totiž nás Čechy hodnotí hodně cizinců.Pokud Vás budu posuzovat jen podle barvy vlasů,je pravda,že všechny blondýny jsou blbky?

1 2
možnosti

co máte proti kuřecím pařátům, polívka je z nich skvělá a jsou velice jedlé... a myslíte si,že je vaše prababička nevařila??

2 0
možnosti

Jako dítě jsem si je přímo nárokovala. Babička pečlivě čistila i hlavu a já jsem milovala obírání kuřecí hlavy, rozsekli mi ji a já měla mozeček, no a ty pařátky - mňam. Samozřejmě, staré slepičí, to už nebylo ono. :-)

3 0
možnosti

Vietnamci nejsou bezproblémoví. Ale Vietnamce nenapadne odpálit se v autobuse nebo postřílet lidi ve jménu nějaké primitivní víry - na rozdíl od muslimů. Takže raději Vietnamce než muslimy.

9 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik