Komu se to nelíbí, ať nám obrazovku políbí!

Omlouvám se, že začínám tak infantilně. Ale jak jinak upozornit na další zasedání Rady pro Českou televizi, které se koná již zítra 18.2. ve 13.00  v Café Restaurantu  v hlavní (prostřední) budově na Kavčích horách?

Pokud i  vy máte pocit, že tu z nás někdo za naše peníze dělá hlupáky, pojďte vyjádřit svou nespokojenost.  Posledních dvou zasedání rady se zúčastnila skupinka zástupců veřejnosti a dozvěděla se tam zajímavé věci. Třeba o tom, že ČT nám nelže, jen má Evropskou komisí určený úhel pohledu. Možná že se dozvíme zase nějaké novinky?

Dobré by bylo připravit si konkrétní stížnosti, kdy jste měli pocit, že nás ČT neinformovala objektivně a nestranně, nebo kdy dokonce došlo k porušení zákona.

 Všichni víme, že například paní Tvarůžková ráda skáče do řeči nestranným a fundovaným novinářům (pokud vůbec někoho takového v rámci „vyváženosti“ do studia pozve) Nemá úctu ani k jejich šedinám, natož k názorům, jak nás před časem přesvědčila v Interview na ČT 24 s panem Petránkem.  Na druhou stranu má docela hezké nohy, což je zřejmě pro její profesi postačující kvalifikace. Možná i to by bylo „slovo do pranice“, ale raději bych si připravila nějaký větší „kalibr“!

Sejdeme se před „Kavkami“? a možná přijde i kouzelník?

Autor: Martina Franzová | úterý 17.2.2015 14:41 | karma článku: 26,77 | přečteno: 1193x