Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I72v83o 73B71o89u88š74e

9. 7. 2018 16:10

A to si představte, že s multikulturou začal už nějakej Šejkspír.......

1 1
možnosti
VK

A chcete vědět ještě něco děsivějšího? Ten Váš zdroj je článek z roku 20118-o

0 0
možnosti
MF

Já to vím a co jako??????????Překvápko: neumím jenom psát a umím i číst!

1 0
možnosti
Foto

Tady se teda sešlo fobů, však v novém seriálu je to multikulturně správně, tak co se tady brečí??

0 2
možnosti
MF

Jen nás fobisty nechte zabrečet nad zářnými včerejšky aneb dobře už bylo, nejen v té Anglii!;-D

1 0
možnosti
Foto

Paní Franzová, mluvíte (píšete:-)) mi z duše.R^ Tohle už opravdu nemá vůbec co dělat s původním seriálem, na který jsem tak ráda občas koukala, na některé díly i opakovaně. Svět prostě blázní, ale já na to s ním hrát nechci, proto už se na tento Midsomer nedívám.

10 0
možnosti
JH

Neznám, ae - Kdo chvíli stál, ten už stojí opodál...No a co - nepochopil, taků musí jít. Možná ani není tak zlé, že se VB trhla z EU:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane kolego, nechci Vás plísnit, ale jistě víte, co zkratka VB kdysi znamenala. Já za nejlepší, nejvíce odpovídající skutečnosti, považuji UK (United Kingdom) nebo méně přesnou GB (Great Britain).

Ale, nic ve zlém. To se, jak vždy píše pan Matuška, nudím.

0 0
možnosti
Foto

Ano, přesně ten dojem mám i já. A Brian True-May dostal padáka už před časem, takže stavidla multikulturalismu jsou dokořán.

P.S. Já na ty reprízy :starého Barnebyho: často koukám, i když už to znám. Furt je to lepší, než mnohé z produkce ČT.

6 0
možnosti
TP

V Novém Pákistánu se zkrátka filmy z dávno zapomenuté Anglie točit nebudou.

14 0
možnosti
RP

Aha, tak to já si myslel, že recyklují staré díly a moc se na to nedíval. Zvláště když to dávají odpoledne, kdy je co děla a ne třeba večer.

Tak to se na nějaké díly schválně podívám.

A potom, jestli autorka měla pravdu, nejspíš se přestanu dívat úplně.

Ono už když "starý" Barneby odešel do důchodu a nahradil ho "mladší bratranec", už to trochu přestávalo být ono, "mladší bratranec" nemá ani zdaleka tak brilantní mozek jako "starý" Barneby a na anglický venkov taky moc nezapadá. Když už, tak aspoň víc přenést děj místo venkova na nějaké anglické maloměsto, když ne třeba rovnou Londýn. Filmově až asi vyčerpali "midsomerské" náměty, náhrada novými s "novým Barnebym" se moc nepovedla a recyklace taky není atraktivní.

"Mladší bratranec" měl nějakým způsobem zůstat na svém postu v onom přímořském městě a letovisku. Tady se nacházela krásná možnost se změnou prostředí uplatnit úplně nové náměty a ten seriál nějakým způsobem oživit. Bohužel.

1 0
možnosti
Foto

Nejlepší je skončit v nejlepším. Tady se to potvrdilo dvojnásobně.

3 0
možnosti

R^Též jsem si všiml.

Miluji anglické detektivky, na obrazovce zejména seriálového Poirota a právě Midsomer, mimo jiné kvůli tomu, o čem píšete - kromě příběhu a postav jde o zobrazení životního stylu. Poirot je v druhé linii úchvatnou přehlídkou meziválečné architektury a Midsomer je (býval) klenotem suchého anglického humoru v kulisách anglického venkova. Aktuální stylizace na tom hodně ubrala, je to jako s majorem Zemanem - dobré řemeslo pokažené ideologickým zadáním.

9 0
možnosti
MF

Díky, přesně tak to vnímám i já!

3 0
možnosti