Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65a88n72a 17M46a95j81o49v76á

5. 11. 2014 21:47

Zdá se mi, že jste se nechala příliš unést. Škoda.

0 0
možnosti

Já jsem sice chlap (rýmička a absence dělohy) ale bez mašinky, co dělá PING bych nerodil.

0 0
možnosti

Paušalizujete a to tak, že moc Rv

Logicky budou nejvíc nadávat ty, kterým se v porodnici něco nelíbilo, proti nim jsou ale tisíce spokojených rodiček.

A někde jsem četla, že Dusilová rodit doma plánovala dopředu...

0 0
možnosti

Moje paní rodila třikrát a pokaždé jinde. Pouze při porodu v SRN jsme byli spokojeni s chováním personálu a celkovém přístupu nemocnice. Jenomže ona to byla nemocnice, kde zásadně neprováděli potraty. U nás takový zdravotnický ústav, který by zajišťoval též porodnictví a nikdy neprováděl interrupce, tehdy nešlo vůbec nalézt. Lékař a sestra, kteří si od interrupce odskočí k porodu a pak zase jdou dělat nějakou interrupci, si těžko mohou rodičky a jejího miminka vážit a přistupovat k nim jako k zázraku (kterým to je) a podle toho se k nim chovat. To by totiž nevydrželi se svým svědomím.

0 2
možnosti
Foto

Vážená autorko, jde o x-tý článek na jedno téma. Mimochodem, paní Šichtařová psala o tomtéž na zdejším blogu celkem fundovaně.

V dnešní době nikdo nikomu nebrání, aby žena porodila své dítě třeba ve stanu na rozkvetlé louce. 

Podstatou je řešení situace, kdy vše jde jiným než optimálním směrem, což - jak se občas u porodů stává - bývá realitou a ne vždy jde dopředu říci, jak vše dopadne. I bezproblémový porod se může náhle a prudce zkomplikovat.

Rychlá záchranná služba může přijet prostě pozdě, neboť může zrovna zasahovat u hromadné bouračky a nemusí být do 5 minut u předmětné rodičky.

Problém poté nastává, když rodička obviní lékaře, že nebyli dost rychlí a vina za postižení plodu, jeho úmrtí nebo postižení matky je na nich.

Poté nastává soudní řízení, které není nijak příjemné, lékař místo práce chodí na jednání. /už se odehrál i případ, kdy lékař po porodu jednal a byl poté odsouzen za nepřípustné jednání - to jen odvezl novorozence do nemocnice k ošetření a pozorování z podivného bytu/.

Takže, rodit kdekoliv ano, avšak dopředu s podepsanou listinou, že rodička bere na sebe veškerá rizika spojená s tímto aktem. Pak je vše v pořádku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik