Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kupujte Nový prostor? To může stejně dobře prodávat Květy nebo jiné tiskoviny. NP mu jen dá jen punc na čelo.

0 0
možnosti
LM

Jestli cílem článku bylo PR pro zvýšení prodeje neprodejného plátku, tak se nedivím. Pokud to mělo být konstatování stavu, že NP nabízí bezďáci, tak s tím se dá souhlasit. Každý podnikatel má svou obchodní politiku a prodejní metody - nic proti tomu, pokud vydavatel předpokládá, že mu daná metoda přinese obchodní úspěch. Rozhodně bych ale neglorifikoval obecně všechny ty ušmudlané (a někdy i páchnoucí) figurky se štůskem novin v ruce. Životní osudy jsou různé a často nepředvídatelné a připouštím, že někdy může na dno padnout každý z nás. Nicméně různí lidé k tomu mají různé předpoklady. A upřímně - v absolutní většině prodejců NP (a nejen jich) bych nehledal skryté filosofy, sociology a "dobroděje" se sociálním smýšlením, ale právě spíš ty opilce a gamblery. To, že jeden z nich (možná) poněkud vyčnívá nad ostatními, na celkovém profilu těchto "prodejců" absolutně nic nemění.

1 0
možnosti
JH

Komunisté mají čím dál víc moci, přesto sní o opakování roku 1917. Sté výročí se blíží, takže skoncujte s tou vydřidušskou, nesolidární sebrankou, pověste je na kandelábry a hned bude na světě krásně.

1 0
možnosti
JM

Díky moc za text.

Nový prostor již ze zásady nekupuju, protože se nemohu ubránit dojmu, že je zneužíván levičáky k jejich propagandě. Nicméně se snažím dát - pravda, ne vždy - takovému bezdomovci, kterého vidím NP prodávat, aspoň desetikorunu.

Co se týče věty "Chce to čas, abychom mohli vyzrát a v politice se mohl projevit profesionální přístup.", tak se obávám, že se pán mýlí. Myslím, že takový čas by měl nekonečnou délku :-(

1 0
možnosti
MC

Jak je smutný a nesolidární ten socialismus a přesto nás jeho lídři vždy u voleb o něm přesvědčí.

Pohádka o pomoci postiženým, nemocným a ubohým v systémusociálního státu je ve skutečnosti kardinální lží, jíž bohužel uvěřilo ažpříliš mnoho lidí. Socialismus (a sociální stát, i když se to mnozí jehozastánci budou stydět přiznat, není nic jiného než jedna z forem socialismu)nejenom že není schopný v praxi sám o sobě zajistit vůbec nic, natož uspokojenípotřeb těch nejubožejších, ale dokonce toho není schopný ani v teorii. V praxitotiž sociální politika jen parazituje na produktivní schopnosti jednotlivců,kterou ovšem sám svou existencí podkopává a ničí, v teorii je pak sociálnípolitika zaměřena na uspokojení těch, kteří ve svých rukou třímají otěžepolitické moci.

 Až pochopíme, že poctivý kapitalismus není dickensovskýchudobinec, ale opravdové společenství ctící osobnosti, charakter a morálku, pak otupíme závist a najdeme přirozenou solidaritu.

1 0
možnosti
RK

Já tam marně hledám jak se stal bezdomovcem snadno a rychle. Jen tam vidím že měl problém s alkoholem a automaty.

4 0
možnosti
SN

:-)   Dobrý.....!  S Vaším novým kamarádem lze souhlasit! Bezvýhradně !    R^VR^

0 0
možnosti