Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes jsem konečně viděl film Akta Pentagon, shodou okolností i dnes informaci o pád republiky na žebříčku svobody tisku a je mi z toho poněkud na blití.

0 0
možnosti
Foto

... ano, ono se asi ne nadarmo říká - neber úplatky, nebar úplatky ... nebo se z toho zblázníš - a u různých placených konspirátorů, to zřejmě platí tuplovaně;-D;-DRv a jinak ty režimy a lidé, časem svržené, změněné a s podporou toho arcilotra Soroše, byly vskutku výstavními ukázkami demokracie a svobody, stejně jako ti politici, těmi nejlepšími z nejlepších, nejmírumilovnějších a pod., že - a kterým záleželo jen a jen na lidech. Bravo ;-D;-DR^

1 1
možnosti
PB

Nedůvěryhodnost a bulvární pózy v tom cítím už od prvního slůvka onoho takynovináře. Okázalé upozorňování, že někdo je židovského původu, je spolehlivou známkou ultrademagoga.

1 0
možnosti
LB

Ačkoli s Vámi v prvé části Vašeho vyjádření ostře nesouhlasím, musím konstatovat, že upozorňuje-li zrovna Němec tak okatě a patrně bez souvislosti s podstatou věci na něčí židovskou národnost, vyvolá to zákonitě stejné pochybnosti, které jste vyjádřil.

1 0
možnosti
PC

Obecně platí, že novinářem nemůže být vnitřně svobodný člověk s rovnou páteří.

9 2
možnosti

Blbost, jako ostatně skoro všechno, co napíšete....

2 2
možnosti
Foto

Neexistuje nezávislý novinář. I v ,,novinařině" PLATÍ ZÁKON NABÍDKY A POPTÁVKY. A pokud poptávku nedokáže akceptovat, může se jít tak akorát klouzat;-);-)

5 0
možnosti
PB

Tohle platí prakticky na každého člověka v jakémkoliv aspektu jeho života.

1 0
možnosti
Foto

Jednou jsem se zúčastnila pochodu do Laa v Rakousku, šlo tehdy o obnovení tratě, která tam dříve vedla. Za mnou šli dva novináři a připravovali si článek o vystoupení Miroslava Sládka, tehdejšího pritikandidáta Václava Havla na prezidenta.

Pěkně si cucali z prstů příběh o shromáždění, kterého se nezúčastnili. Když jsem se jich zeptala, zda se jim toto nezdá trochu přes čáru, zasmáli se a řekli, že je to naopak dobře, když se tímto způsobem dá stihnout více událostí.

Od té doby mám na práci novinářů svůj názor, většina z nich tu není proto, aby odhalovala chyby v této společnosti, ale naopak, aby je přikrývala a vytvářením vlastních teorií, bagatelizovala.

13 1
možnosti
JJ

Hrůza nesmírná, co se to na tom dekadentním Západě děje8-o To by se jinde stát nemohlo a v Rusku už vůbec neR^

6 3
možnosti
SB

Nikdo netvrdí, že se to v Rusku neděje.

Ale to, že se to děje i v Rusku, neznamená, že je v pořádku, když se to děje na Západě.

19 1
možnosti
Foto

Na českém trhu je pod názvem "Koupení novináři".

6 0
možnosti
LB

Na českém trhu je i jiná zajímavá kniha - Rudý Zeman od vynikajícího investigativního novináře Jaroslava Kmenty, který má každé své tvrzení důkladně odzdrojované.

Vřele všem skalním příznivcům pana prezidenta doporučuji... ;-D

9 0
možnosti
AV

"...........co na to paní prezidentka Čaputová? "

pani Čaputová sa k otázke svojho šéfa verejne nevyjadruje !

11 3
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik