Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L35u63d67ě82k 64T23o71n11d31r

15. 4. 2020 13:33

Já bych za tím žádné úmyslné spiknutí nehledal. Youtube prostě takto funguje. Stačí aby jeden jediný člověk video nabonzoval jako "nevhodné" a Youtube ho smaže. Jen tak. Nechtějí si dělat problémy, tak videa mažou. A není proti tomu odvolání.

Sám jsem to osobně zažil - mám na Youtube asi 30 videí z letních táborů skautského oddílu. Naprosto neškodná videa - děti, stany, koupání, nástupy, vaření, sportování... jako na kterémkoli dětském táboře. Ale před měsícem mi došel z Youtube mail, že jedno z těch videí bylo divákem nahlášeno jako závadné - aniž by uvedli v čem je závadné - a bude smazáno. Ale než tak učiní, můžu se proti rozhodnutí odvolat. Tak jsem napsal mailem odvolání - že chci znát přesný důvod, co je závadného na táboře dětí mezinárodně uznávané organizace Skaut.

Za deset minut (!) mi přišla odpověď, že obsah videa byl znovu posouzen, shledán závadným a smazán. A jestli budu v takových videích pokračovat uplatní postih na všechny má videa...

Byl jsem z hoto paf. Bylo to jak z románu Franze Kafky: ddosi neznámý vás nabonzuje - Youtube vám neřekne z čeho jste obviněn, ale můžete se "odvolat" proti tomu co nevíte - a když se odvoláte, tak vás odsoudí a ještě vám pohrozí, že vám smažou všechno. A to vše na základě toho, že kdosi neznámý, neuchopitelný vás udal a obvinil. Z čeho, to vám neřeknou. Ale běda vám! Youtube si na vás došlápne!

To je demokracie, spravedlnost a svoboda vyjadřování zakotvená ústavou v podání amerického Googlu... :-(

0 0
možnosti
Foto

Přitom pan Calábek je moudřejší a vzdělanější než všichni ti oponující šašci dohromady...

Karma.

2 0
možnosti
PC

Dlouho jsem nemohl přijít na to, proč zdánlivě naprosto logická řešení ve společnosti nefungují, a že se dějí věci, které jsou proti veškerém zdravému rozumu.

Až jsem nakonec zjistil, že se jedná o záměr a účelové "řešení". Od té doby mě už nic nemůže překvapit. Stal jsem se vůči všemu tomu postavenému na hlavu imunním, čímž si tak trochu zachovávám svůj vnitřní klid. Ale jedno mi to určitě není.

2 0
možnosti
Foto

P59e23t49r 12O87m11e11l73k43a

15. 4. 2020 10:07

Ono je stejně lehké něco tvrdit, jako je lehké to zavrhnout a vysmát se tomu. Ale stále platilo a bude platit, když nezkusíš, nevíš. S nadsázkou lze říci, že kdybychom stále věřili některým vědcům, že vyšší rychlost než 60km/h člověka zabije, většina lidí dnes jezdí na bicyklu.:-) Takže se domnívám, že když je pan Calábek stoprocentně přesvědčen o své pravdě, měl by se pod dohledem lékařů nakazit a dle své metody vyléčit. Jak prosté.

3 0
možnosti
Foto

ten rozhovor těch tří pánů, to bylo všechno myšleno vážně???

0 0
možnosti
Foto

A ještě přidám něco obdobně odborného - nejlepší na bakterie a viry je Dagen, přípravek na čištění např. studen a nepoživatelné vody, kterou mění na kojeneckou (prý). Před pár lety to byla velmi oblíbená léčba a prevence.

0 0
možnosti
Foto

Všimla jste si, kolikrát tam máte slovo "údajně" a podobné formulace?

A vo vo vo vo tom to je. :-)

4 0
možnosti
Foto

Antabus je nejúčinnější v kombinaci s pijavicemi. To nám ČT také zamlčela.

2 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik