Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Vlcku. Vase uvahy mne udivuji. Jiz proto, ze vim, kdo ty osoby vami vyjmenovanych jsou. O tajnych organizacich psal jiz Cicero (50 let pred nasim letopoctem), klastery s cernymi "opaty" jsou znamy, "Seda Emminence" take existovala. A co tak "zednari" a "sioniste"? To vasi Henry Kissinger a Zbigniew Brzezinsky jsou male ryby. Pan Rothschild ma aspon penize, tak je v te "lize" tech mocnejsich. Ale prece. Nevim, zda-li jste tak naivni a nebo ze ctenaru si delate legraci.

Jen jedna veta vladne svetem. Je kratka a vystihuje silu v jednani. Napred anglicky: "Vhoever has a Gold makes the Rules". Prelozeno volne do cestiny? "Kdo ma penize (bohatsvi) ridi svet"!!! Bylo to vcera, je to dnes a bude to i zitra. Je chytre se podle toho zaridit. Dekuji za pozornost.

0 0
možnosti
TD

Zkuste se prosím s odstupem podívat na způsob vlastního uvažování:

1. Máte nějaký pohled na svět - konspirační teorie, Ilumináti, Bilderberg, atd.

2. Narazíte na nějaký fakt, který do toho pohledu nezapadá - nikým nekontrolovaný bitcoin stále prosperuje.

3. Ten rozpor automaticky vyřešíte tak, že kolem toho rozporu vytvoříte novou konspirační teorii - proč asi nechávají zatím Bitcoin na pokoji?

Kdyby bitcoin zanikl, tak to samozřejmě budou mít na svědomí ti samí "hybatelé".

Neboli ať se stane cokoliv, bude to pro Vás jen další argument pro Váš světonázor. No a pak se divte, že Vám nikdo nechce věřit. Jo a píše se kryptoměna...

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 210x
Zajímá mne vše co nějak souvisí s nejpopulárnější kryptoměnou nazvanou Bitcoin (BTC). Její nákup, prodej, vývoj ceny a nemožnost identifikovat majitele. 

Seznam rubrik