Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Máte v tom pořádný hokej. Jak neustále postujete stejné blogy na českých i slovenských webech (jen vždycky pod jiným vymyšleným jménem), začínáte se v tom ztrácet. V Česku nebyly a nejsou obchody s potravinami, lékárny, benzinky a podobné nezbytné prodejny v neděli zavřeny ani v době koronaviru a rozhodně se teď nediskutuje o uzavření obchodů v neděli. To si pletete se Slovenskem, kde byla ve vládě dohoda, že po dobu nouzového stavu bude v neděli zavřeno. Teď se různé pánbíčkářské iniciativy snaží prosadit, aby to tak zůstalo na věky věků.

0 0
možnosti
MB

Tomu se mohu pouze vědoucně usmívat :-)

0 0
možnosti

Působíte na mne dojmem škarohlída, jako by chyběla láska. Ale Bůh je Láska. A má nás rád! Mutace koronaviru je přirozená, přírodní záležitost! Já ji nevnímám jako trest Boží. Netvrdím, že příroda se brání člověku. Prostě infekce tady je a člověk s ní musí bojovat. Člověče přičiň se a Pán Bůh ti pomůže! Ježíš Kristus nás učinil dětmi Božími. A Bůh je Láska! Boha se přece nemusíme bát! Boha však ctíme, protože je mocný a láskyplný Otec! :-)

1 0
možnosti
TD

Fuj, to je ale nechutné sebemrskačství.

Ještě štěstí, že skoro žádný z těch vynucených protitahů nevydržel víc než těch pár týdnů. Ještě měsíc nebo dva a i zdejší mašíblové už snad dají pokoj s koronavirem jako "lékem lidstva".

0 0
možnosti