Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J63a85n 75Z50í29m39a

10. 9. 2018 0:34

Pane autore při vší úctě k Vašemu pánu. Tragickými důsledky zastrašovali zástupci církve chudáky věříci před reformací i po ní. V této době už je to holý anachronismus. Sdílím spíš názor Jana Krause, že pokud Váš pán skutečně existuje, patří na seznam válečných zločinců. Při své všemohoucnosti totiž dopustil Dachau, Hitlera , Vietnam, Irák..... A neházejte to zase na lidi. První pravidlo šéfa je...Za všechno zodpovídá on....

1 0
možnosti
DR

Nevím kde jste na to přišel? Vyznání víry jehož text si můžete kdykoli najít i na webu končí takto.

Vyznávám jeden křest na odpuštění hříchů.

Očekávám vzkříšení mrtvých

a život budoucího věku.

Amen.

0 0
možnosti
RS

1 korintským 15, 12 verš a dál. Nevěříte li Kristu, těžko uvěříte Pavlovi.

1 0
možnosti
RP

Myslím, že některé Vaše výrazy asi prozrazují do jakého streamu církví spadáte.

Před nedávnem jsem slyšel písničku jednoho nejmenovaného zpěváka na radiostanici Blaník a zpíval tam v nadsázce o tom, že v nebi budou čisté záchody, a že to má rád... Tak u nevěřícího člověka, který skládá takovou píseň i chápu, že si musí něco vymyslet, aby se mělo o čem zpívat.

Když něco takového zazpívá neznaboh ve své písni, tak tomu rozumím, protože je napsáno pro nevědomost hyne, jde do zahynutí či pekla, lid, kterého Bůh chtěl ušetřit zkázy.

Nicméně, nerozumím Vaším výrazům jemnohmotný a hrubohmotný.

Po smrti duch člověka se vrací ke Svému Stvořiteli. To jestli ho Bůh obleče do astrálního těla, které nebude už podléhat zkáze, to rozhoduje Bůh podle našeho života v Duchu zde na Zemi s Kristem.

I Ježíš totiž, když vstal z mrtvých, tak pojedl nějakou rybu, když na Něho Jeho učedníci koukali po zmrtvýchvstání a říká jim já nejsem duch, tohle je moje tělo, dejte mi kus ryby, abyste viděli, že nelžu.

Znám spoustu Katolíků, kteří upřímně věří ve vzkříšení tak jako Vy, akorát možná nemají takové poznání jaké máte Vy, ale podstatou zůstává živá víra v Krista vzkříšeného. On je s námi a bude s námi dokonce životní pouti skrze Ducha svatého. Záleží jen na nás, kolik se Mu podvolíme a budeme Mu poslušni a podle toho pak i na soudu, kdy Boží svatost spálí všechno, co bylo z nás za našeho těla, zde na Zemi, ukáže se věčné ovoce, které v nás vyprodukoval Duch svatý a to zůstane s námi na věčnost.

1 0
možnosti