Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M95a42r71t83i63n 71Š91u55l53c

10. 11. 2020 14:02

Přiznám se, že vaše příspěvky si občas přečtu spíše pro zábavu, jelikož se vyznačují zvláštním blouznivým slovníkem a mysticismem..

Tentokrát jste mě v tomto trochu zklamal. Ale na druhou stranu musím uznat, že když se vyjadřujete civilním slovníkem a opustíte svoje tradiční klišé o Božích zákonech a nadpřirozených bytostech, že se to dá číst i kvůli obsahu a v lecčems s vámi souhlasit.

1 0
možnosti
Foto

... dneska se udělá casting, už první věc volby , že do toho jdu, že vím, kam jdu a proč - to místo chci urvat - 1)

... pokud je mi role nabídnutá... mám právo chtít náhled, scénář... kývnu, vím, na co kývnu,pokud ne - režisér se zařídí -2) svoboda džez.)

...pokud to přijmu, i když mi to jde proti srsti, můžu mít důvod , finanční ...proč ne... inteligentně hledám aspoň jedno pozitivum, kde na kameru pro veřejnost s přehledem zahraju, v čem ten význam mé vulgární role spočívá a proč já to i (kontra proti mému naturelu) ráda vzala 3)

... pokud to vezmu a je mi to sice dost kontra, ale vzala jsem to ráda - je to největší bomba, když řeknu, v čem je síla toho příznaku vulgarity na jevišti - jako obraz reality, pravdy- potažmo umění ... jako třeba kontrast k něčemu skrytému, což na první dobrou nevidíme ... a udělám tím pro hru a i pro rejžu to nejlíp, co vůbec udělat mohu, navíc to divákovi vysvětlím, že je zase o trochu vzdálenější předsudkům a mnohem blíže chápání smyslu věcí a umění:) 4)

.... pokud to vezmu přes osm závitů a řeknu, že jsemto vzala jen proto, protože jsem profík, tak v sobě v dnešních podmínkách nemám žádnou vnitřní svobodu, inteligenci možná jentaktak :)5)... a mimo jiné tyto dámy jsou pak začasto součástí všech štvanic, na chlapy,herce, režiséry, kde jsou litovány davem.

prosím nepřispívjte k tomuto, kdy si navíc úderně berete jako rukojmí nehezké dějiny 20. století;-) byť mne skutečně napadá cosi o tíži profesionality v eseji Prima Leviho , kde bychom si spolu my dva nad jeho i vaším textem v čemsi i rozuměli:-);-)

0 1
možnosti

Záleží na každém herci, jestli nabízenou roli vezme. Není žádným tajemstvím, že existují herečky, které odmítají vystupovat v nahých intimních scénách. Rozhodně to však neznamená, že je potřeba na herečku, která v takové roli vystoupí, hledět skrz prsty. Pořád je to jen výkon profese.

1 1
možnosti
JR

J39a43n 66R96á25ž

9. 11. 2020 18:39

Být zásadový a v důsledku toho odmítnout konat tak, jak je od něj očekáváno, i v rámci jeho profese, nemá v současnosti vůbec žádnou váhu.

Což ovšem neznamená, že bychom takto v mnohých situacích konat měli, i když se nám budou mnozí divit. .

No ono je to ale těžké v realitě , kdy prohlášení typu " tohle dělat nebudu, abych měl čisté svědomí nebo abych se mohl klidně na sebe podívat do zrcadla" u mnoha lidí budí spíše ironické pousmání.

PS. Za text dávám karmu!

2 1
možnosti
PB

P43e29t71r 84B50u96r30i58a18n

9. 11. 2020 17:49

Pokud jsou totiž takové postoje ve společnosti živeny a vědomě se s nimi pracuje, deformuje takovýto zkreslený postoj vědomí celé společnosti, zasahujíc zhoubným způsobem do všech oblastí pracovního, společenského i osobního života národa.

Zdroj: https://frantisekskopal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760635

Proč mají někteří lidé neustálou potřebu kafrat do života jiným? Ono rozhodnutí je čistě na posouzení a osobním rozhodnutí daného jedince. Proč mu chcete předepisovat jak má jednat a v čí zájmu?

3 2
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 360x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik