Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P97e84t43r 55B27u10r79i24a67n

20. 4. 2020 20:33

Jak moc škodí život ve víře versus éra rozumu můžete nejlépe porovnat srovnáním života ve středověku a dnes. Pokud vás láká nemýt se, lít si výkaly na hlavu z oken a opékat si krysy, nikdo vám v tom nebrání.

2 0
možnosti
MB

No, ve středověku, kdy lidé žili bez valného technického pokroku a v daleko větším sepětí s přírodou, když se čas od času prohnala morová rána, tak klidně vyhladila třetinu nebo až polovinu populace. A lidem byla prd platná "vědomá spolupráce" s vílami, rusalkami, vodníky, gnomy, obry a podobnými bytostmi.

4 0
možnosti
JM

Vodníci, urychlovač částic... Asi slušnej matroš ;-D

2 0
možnosti
Foto

Jer zajímavé, že autor nezařadil mezi aktivity, patřící k odvrácené tváři technického pokroku, také sezení u počít\ače a datlování textů pro internetové blogy. To totiž v porovnání s procházkou v jarní přírodě opravdu škodí zdraví. ;-)

3 0
možnosti
FL

"Zdraví lidí i přírodě škodí průmyslová výroba a zvlášť chemická, škodlivá je jaderná energie i výfukové zplodiny motorových vozidel, škodlivé je používání pesticidů a herbicidů v zemědělství i chemické konzervování potravin, škodlivá je mobilní technika a síť vysílačů mobilních operátorů..."

Skopal, nechcete si o těch věcech něco nastudovat, ať se tu neztrapňujete? Díky vědcům máme pod kontrolou, jak moc co škodí, však se taky dožíváme o desítky let víc, než v dobách kdy lidé žili jen "duchovně"

3 1
možnosti
JK

František Luft: "Díky vědcům máme pod kontrolou, jak moc co škodí" Nezlobte se, ale právě tím bych zrovna moc jistý nebyl.. Spíše zcela naopak. Znáte tu pohádku Císařovy nové šaty?

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 360x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik