Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá vlastní zkušenost s Bohem je osobní. Do čeho a jak dalece se člověku dostane nějakého zasvěcení, o tom sám člobrda nerozhoduje. Kdo a jak se v čem mýlí, to opravdu netuším a zdá se, že ani Vy, pokud nemáte zapnutý odposlech, a to tak důmyslně, že si toho ani náš šéf dosud nevšiml. Pokud odposloucháváte a Bůh o tom neví, jste Nadbůh a víte vše.

0 0
možnosti
JL

Jaká osoba by ho mohla stvořit obří vesmír? Nic co je osobou. Jedině vědomí...hluboké jako sám vesmír. Něco jiného je , když lidé uvažovali o stvoření Země a pozemského života - ano to byl nějaký Stvořitel mohl udělat, ale může to být osoba? Mimozemšťan velmi pokročilý, který si pohrál s laboratoří života? Možná.

1 0
možnosti
LT

Vědomí. Gigantické vědomí, prostupující jako neuchopitelná energie celým našim vesmírem.

0 0
možnosti

M55a59r30t16i75n 51Š56u35l32c

31. 5. 2021 17:13

Pochybujete, že má někdo "osobní zkušenost" s Nejvyšším.. OK.. já taky..

Ale zrovna Vy tady často vystupujete s naprosto kategorickými výklady, jaký "duchovní pohled" je správný a nesprávný, jak fungují "zákony Nejvyššího", odkazujete na "absolutní Pravdu" atd.. jako byste měl certifikát na výklad Nejvyššího od samotného Nejvyššího. A o tom pochopitelně také pochybuji.

Prostě tady prezentujete jen svoje domněnky a názory. Nic víc, nic míň.

Máte na to právo, jako každý. A díky tomu existuje názorová různost ..a neexistuje žádná univerzální absolutní Pravda.

Stačí abyste se narodil na jiném kontinentě ..a všechno byste "viděl" a chápal úplně jinak.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 360x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik