Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

K23a14r40e35l 69K86u38n91a

3. 6. 2019 17:06

"Starý Zákon byl napsán před několika tisíciletími, kdy se lidstvo nacházelo na radikálně odlišném stupni zralosti, než je tomu dnes. V mnoha oblastech života však vývoj pokročil neuvěřitelným způsobem dopředu a mělo by se to docela logicky týkat také oblasti morální a mravní. Z tohoto pohledu je pak doslova scestné argumentovat v současnosti tím, co bylo napsáno a aktuální před několika tisíciletími."

Zdroj: https://frantisekskopal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715996

Autor prostě konstatuje, že vlastně oba zákony Bible jsou již zastaralé a je zcestné jimi argumentovat, natož se podle nich chovat. Takže o co mu vlastně jde?

1 0
možnosti
JL

Žádné módě nepodléhám. Jsem od přírody zkažený a nemravný.:-)

2 0
možnosti
Foto

A to by mne zajímalo, co znamená "lidsky důstojné milování". Nebo...snad ani nezajímalo?

4 0
možnosti
Foto

To se musí muž před každým přírazem partnerce (partnerovi) omluvit a požádat ho o svolení. Pokud se mu ho kývnutím hlavou dostane, pak malounko, ale jen opravdu zlehka šťouchne. Žena (druhý partner) přirážet nesmí, mlčet musí, jen kývat a s očima v sloup si uvědomovat muka svatých. Nakonec se oba pohrouží do pokání a každý už musí mít v duchu naplánován termín a znění příští zpovědi...:-)

4 0
možnosti
EK

Má to tak někdo starosti;-D.

0 0
možnosti
VR

Pokud vás ta současná móda tolik pohoršuje, měl byste konvertovat k islámu, tam i dnes musí ženská chodit zcela zahalená!

Nejspíš vůbec neznáte historii! Už od starověku se situace v oblasti módy, svádění a sexu příliš neliší od současnosti! A už od starověku se mezi lidmi vyskytují bigotní puritáni vašeho typu!

3 0
možnosti
HM

Však bloger (pod svým pravým jménem, na Slovensku, je Slovák) také v jednom blogu velebí muslimy za burkini.

1 0
možnosti
MV

Pro jistotu jsem se podíval do kalendáře a ulevilo se mi. Ano, je červen 2019...

3 0
možnosti
Foto

Tak pokud vím, tak vůli stvořitele bylo to, že stvořil lidi nahé. Takže pokud jde tedy autorovi o tohle, tak dámy, šup šup, oblečení dolů a autor bude nadšený.

2 0
možnosti
Foto

Vy zlý, Vy byste mu přál smrt v důsledku mravního úleku...?! ;-D

4 0
možnosti
HM

Kazatelé a pastýři, ti vaší katolické víry, mají v mnoha případech jiné starosti. Kdyby jen pohlédli žádostivým okem na ženské tělo, oni neudrželi své chtivé pracky a chlípné rozkroky před malými dětmi :-P

2 1
možnosti
Foto

Asi mají pocit, že děti se do hříchu chtíče nepočítají...

1 0
možnosti
PK

„Móda není pouze o oblečení. Móda je na obloze, na ulici, móda souvisí s našimi nápady, s tím, jak žijeme a s tím, co se děje kolem nás.“ Coco Chanel

Chápu,že toto asi vy a vaší stejněmyslící nemůžete pochopit, škoda pro Vás,třeba v příštím životě se Vám to bude jevit jinak:-(:-)

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že Vám chybí pořádnej sex. Pořádně se odvázat, zasexovat si tak, až Vás z toho druhej den bolí třísla. Pokud by Vám tohle nepomohlo, ani ten Váš Stvořitel nic nezmůže...:-)

4 0
možnosti
PK

..pan autor má vyvrcholení jinde a jinak a to nyní říkám bez ironie a urážky, žije v jiném světě. Někdy je mu i možno závidět ale většinou nikoliv...:-)

1 0
možnosti