Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Název vašeho dnešního blábolu si svým dryjáčnictvím nezadá s reklamou na mastičku na zvětšení poprsí. Vypovídací hodnota textu taktéž, i když jsem ho jen prolétla, na přečtení nemám dost masochismu.

0 0
možnosti
RM

Duch svatý také Duch pravdy už 2 tisíce let dává lidem důkaz o hříchu, spravedlnosti a soudu. O hříchu, že lidé nevěří v Ježíše Krista, ze spravedlnosti že On odešel k Otci a ze soudu, že vládce tohoto světanje již odsouzen.(Jan 16. 9-11.)

0 0
možnosti
AT

Vzhledem k tomu, že podobná proroctví slýcháme jako lidstvo z nezávislých zdrojů už více než tisíc let, zůstávám nadále v klidu. A snažím se bez ohledu na proroctvi žít tak nejlépe jak dovedu

2 0
možnosti
Foto

chtěl bych mít vaše starosti

3 0
možnosti
MB

Asi se shodneme na tom, že lidská civilizace je vlastně pořád, o hledání pravdy. Pravdou je, že ona neexistuje ! - Respektive je zásobena docela hojně. Stačí si vybrat - Objektivní, subjektivní, historická, vítězova - poražencova atd. Pak i komunistická "Naše Pravda", podobně Boží pravda. Já Pravdu našel - Jmenoval se Miroslav a dělal u nás řidiče ... !

Pochopitelně se stal předmětem bonmotů - "Když to říká Miroslav Pravda, tak je to pravda". Tvrdím, že i toto je pravda - jeho. Já osobně jsem se uspokojil tím, že asi je dobré být člověkem dobrým - V podstatě ty atributy Desatera. Např. nežádat ženu bližního svého. No zase problém ! A co když žádá ona mne ? Zesmilním ? Jak, když jsem svobodný bez závazků ? Přece jde o vyhovění, druhému - obětoval jsem se ! S pravdou je to dobré - Každý si vybere co chce. Jak říkám, trh je zásobován ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik