Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Vy prostě nikdy nezklamete. ;-D

0 0
možnosti
MB

Hmmm...reinkarnace..to je vlastně něco jako recyklace... a to je aktuální téma..

Takže žádný ráj, žádné peklo? Bodejť, vždyť by tam bylo již narváno. Lidé se tedy recyklují na zemi..

Ale když odmítáte, že člověk by se mohl reinkarnovat ve zvíře a naopak, pak mi tedy vysvětlete, proč těch lidí přibývá ..že jich je několikanásobně více nežli před tisícem let? To by mě zajímalo, jak se dostávají do oběhu ti noví? ;-)

Tohle byste měl ještě dopracovat, pane.

1 0
možnosti
LT

L76u67d58ě39k 91T54o46n98d81r

13. 3. 2020 10:14

Vy uvažujete jen v rámci bezvýznamné planety Země.

Ale Vesmír je obrovský. V něm je nepředstavitelně mnoho duší. Země je jen jednou z mnoha zasávek.

0 0
možnosti

Náboženství, rep. jejich výkladů jsou stovky, možná tisíce. Podívejte se třeba do starého Egypta, jak byla tamní božstva často ztělešňována do podoby zvířat, nebo Číňané věří, že duši má pouze člověk a kočka. Navíc nejen člověk a opice, ale i další zvýřata (např. kočka, prase), mají pocity, takže já bych si tím co píšete tak jistý nebyl.

0 0
možnosti
FL

Jak jste na to všechno přišel?

0 0
možnosti
LW

Samozřejmě důkladným zkoumáním, bádáním, ověřováním a testováním. A nebo je tu druhá možnost, že to tak prostě je a pan Skopal na rozdíl od vás nebo ode mě není tak slepý, aby tuto pravdu neviděl.

Je smutné, že racionální člověk musí všechno dokazovat a když to nakonec někomu jako je pan Skopal předá na stříbrném podnose, stejně to nemá žádný efekt, protože Pravda je prostě jiná a všechny důkazy, které jste vyprodukoval jsou jen a pouze testem víry toho nejvyššího. Pokládat rozumné otázky a nedej bože ještě očekávat rozumné odpovědi, je v podobných případech zbytečná práce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 360x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik