Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, není to poprvé, co se jako křesťan věnujete reinkarnaci. Zatím moc velkou odezvu nemáte, tak vám trochu pomohu a řeknu nahlas, co naznačujete a ostatním to zatím ještě nedochází..

Vy jste reinkarnací Ježíše Krista, že?;-)

To víte, lidi trochu zmátla Kačenka:

https://www.youtube.com/watch?v=F_69AeOKWf4

;-D

0 0
možnosti
LT

L73u22d66ě71k 14T44o35n27d76r

15. 4. 2020 14:04

Myslím si, že pan Skopal ví, že není reinkarnací Ježíše. Taky nikde nemluví o sobě, ale jen píše o svých názorech.

Tady na blogu iDnes určitě působý jako podivín, exot. Ale jeho myšlenkové konstrukce nejsou nic nového, jsou tady už hrozně dlouho. I v této republice existují tisíce a tisíce lidí, kteří spojením křesťanství s východními filozofiemi (především s Buddhismem) došli ke stejným závěrům jako pan Skopal. Zjistili, že je tato filozofická koncepce logičtejší a přirozenější, než třeba dogmatické křesťanství katolíků.

Obecně zámými představiteli takového "křesťanského budhismu" (nebo jak to nazvat) byli třeba Eduard a Míla Tomášovi, kteří napsali mnoho knih a pravidelně přednášeli před zcela zaplněnou Lucernou.

Pan Skopal je "exotický" ne svými názory, ale tím, že je říká tady na iDnes.

PS - Kačenka je fakt chudák. Uvěřila své vlastní iluzi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 360x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik