Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Spíše jde o to pochopit co je za tím a co ji vytváří, tím zjistíme, jaké jsou zde zákony, principy a řád. Vše je vlastně jen o psychologii a vývoji neuronové sítě každého z nás, jež se drží určitého schématu, tak aby jedinec se naučil chodit, mluvit a různé dovednosti a inteligence a stal se pak dospělým a předal geny dále. Zásadní pro toto pochopení je poznat a naučit se plnočasové realitě, tedy vnímat v plnočasové relitě, my už druhý den víme pomálu co se dělo včera a za týden skoro nic. Tím pádem se oddělujeme od plnočasové reality, kde vše je pohromadě a jsou vidět různé průběhy dějů, procesů, vývoj a to jak a se zde vše podle určitého principu opakuje. Zde třeba vývoj člověka jeho vědomí, kde v době narození neumí nic a je potřeba vlastně "natrénovat" neuronovou síť, skrze zákon akce=reakce= zpětná vazba - zkušenost, tím se vytváří určitá posloupnost vývoje vědomí člověka, která navíc je geneticky vedena tak aby byla vzájemně společensky a generačně kompaktibilní, a tím pádem schopna vytvořit civilizace. Právě vývoj neuronové sítě, její fáze pak přináší určitý rozměr vnímání existence a k tomu určitý tzv. rukopis, myšlenkového, slovního projevu. Čím je více stimulována neuronová síť mozku skrze různorodé podněty, ne jen vzdělání, tím je schopna přejít z 2D vnímání na 3 a více, kde přibírá další kvality a roměry bytí a rozpouští staré. V budoucnu tyto fáze a jejich projevy - rukopis budou dobře popsány a známy i jejich negativa a tím společnost se bude více chránit před tím to vlastně koloběhem vývoje vědomí do určité stabilní fáze a světonáhledu dospělosti. V plnočasové realitě vnímání to je hodně zřetelné a viděli bychom určité typy vývoje vědomí u lidí napříč generacemi, tak že bychom nakonec pochopili kde je zdroj a tím je hlava a neuronová síť, jež vše vytváří a predikuje.simuluje.Důkazem, je standardní vývoj lidského vědomí z generace na generaci a to i civilizačně.

0 0
možnosti
PC

Není primitivem proto, že nechce poznat Pravdu, ale proto, že mu k tomu chybí potřebné schopnosti, dané nízkou úrovní jeho vědomí.

0 0
možnosti
PC

+ Abdrushin, autor knihy Ve světle Pravdy, kterou v blogu zmiňujete, není jediný, kdo nás může nasměrovat. Tato kniha určitě stojí za přečtení, ale bez potřebných dalších vědomostí a životních zkušeností sama o sobě nestačí. Neexistuje jeden jediný návod, jak poznat Pravdu. Cesta k Pravdě je daleko složitější a krkolomnější a vyžaduje naprostou sebekázeň, obezřetnost, nekonečnou trpělivost, a hlavně upřímnost k sobě samému.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel celý text kazíte apokalyptickými předpověďmi. Jinak je dobrý. Dávám karmu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik