Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J94a41n 64J80a84n33u88š95k64a

25. 8. 2020 20:20

No zidi si mysli ze jsou jedinecni a nade vsemi uz nekolik tisicileti.

0 0
možnosti
Foto

Ano? No to je zajímavé. Kde si to mohu přečíst? Máte nějaký dostupný zdroj?

A už hned několik tisíciletí!

0 0
možnosti
Foto

Ježíš, syn Marie a Josefa, nebyl zavražděn Židy ani kýmkoli jiným. On byl odsouzen k smrti ukřižováním. Ukřižování byl římský (a nikoliv židovský) způsob popravy. Ale ani Římané jej nezavraždili, nýbrž popravili. To není totéž.

Ježíš byl Žid a možná, že chtěl společnost reformovat, ale určitě by nesouhlasil s vaším tvrzením, že židovský národ selhal.

Odkud jste sebral přesvědčení, že měl německý národ zazářit jako jasné světlo a že měl vést lidstvo duchovně? To, co tady tvrdíte o roli Německa, včetně toho "Gott mít uns", to vypadá na apologetiku, ne-li oslavu toho, co se v Německu ve třicátých a čtyřicátých letech minulého století stalo.

"Ctnost hrdinského boje" to tu oslavujete německého vojáka? Opravdu, vážně?

A ta první vítězství nebyla dosažena "Ctností" ale podvodem, léčkou a zradou. Četná porušení mezinárodních smluv a závazků (remilitarizace Porúří, Anšlus Rakouska, Československo, Polsko-Hlivice, Francie-průchod neutrálními sousedy, Sovětský Svaz-plán Barbarossa navzdory smlouvy o neútočení.

1 0
možnosti
MB

Židovský národ selhal v tom, že nepoznal Ježíše jako Syna Božího a ukřižoval ho. Ovšem ke konci věků budou Židé evangelizovat svět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik